cihaza daha önce ne yaptınız ? farklı yazılım denediniz mi ?
Tkgs çalışmadı core menü yüklesem mi bilemedim hocam gerek varmı acaba ? V366y var elimde ana denemeden sormak istedim ?
Tkgs çalışmadı core menü yüklesem mi bilemedim hocam gerek varmı acaba ? V366y var elimde ana denemeden sormak istedim ?
kumanda şart,
kızılötesi varsa telefonda kumanda uygulaması ile deneyebilirisniz
Hocam size msj attıkça düzeliyor sanki birkaç kere tıkladım tkgs ye şuan yükledi güncel listeyi Bence kurcalamasam daha iyisizin verdiğiniz yazılımı yükledim sadece hocam
Mb95m ortak yazılım bu, bu nedenle bazı kusurlar çıkabilir. Şansınıza yazdıkça düzeliyor. Bari 4k fln yazın belki 4k ya döner TV ???sizin verdiğiniz yazılımı yükledim sadece hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam size msj attıkça düzeliyor sanki birkaç kere tıkladım tkgs ye şuan yükledi güncel listeyi Bence kurcalamasam daha iyi
Instalirao je predloženi softverski tv uključen, slika je u kockama može se vidjeti kroz stanjivanje početni izbornik originalne instalacije (odabir jezika) ne radi daljinski, čim priključim mrežni kabel tv se sam uključuje .Isprobajte puni softver
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
9X Anakartların bir kısmında TKGS sadece ilk kurulumda geliyor kurulum yapıldıktan sonra menülerde göremezsiniz.
Ekranda üst tarafta yüklendiğine dair hareketli bar var ilerleme yapıyor mu? Boş mu?Şuan vestele internet üzerinden yazılım güncelleme yap dedim 40 dk oldu güncelleme bitmedi acaba bi sroun mu var
Yazılım güncelleniyor.iptal etmek için exit tuşuna basın diyor beyaz alta bi cizgi var okadarEkranda üst tarafta yüklendiğine dair hareketli bar var ilerleme yapıyor mu? Boş mu?
İnternet hızınıza göre indirme yaparYazılım güncelleniyor.iptal etmek için exit tuşuna basın diyor beyaz alta bi cizgi var okadar
I don't have another full software.Instalirao je predloženi softverski tv uključen, slika je u kockama može se vidjeti kroz stanjivanje početni izbornik originalne instalacije (odabir jezika) ne radi daljinski, čim priključim mrežni kabel tv se sam uključuje .
Šta je sledeće?
Write the code of the motherboard and the panel.Lütfen, herhangi bir TV markasından yazılıma ihtiyacım var
hangi yazilim gorenedim ilk yukledigimmi dogru. peki dogruysa yukledikten sonra neden hem kumanda ve arkasindaki stick kumanda etme yeri calismiyor olabilir.tamam verdiğim yazılım doğru
Donanımsal arıza olabilir.
Elimde bi kartdaha var 17mb140 bunada dump dosyası lazım bari bu takarım TV ye diye düşündüm bunun dosyasını bulabilirsiniz acaba.?Donanımsal arıza olabilir.