Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

16068279649166647791054541514992.jpg

Tkgs çalışmadı core menü yüklesem mi bilemedim hocam gerek varmı acaba ? V366y var elimde ana denemeden sormak istedim ?
cihaza daha önce ne yaptınız ? farklı yazılım denediniz mi ?

sizin verdiğiniz yazılımı yükledim sadece hocam
kumanda şart,
kızılötesi varsa telefonda kumanda uygulaması ile deneyebilirisniz

cihaza daha önce ne yaptınız ? farklı yazılım denediniz mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size msj attıkça düzeliyor sanki birkaç kere tıkladım tkgs ye şuan yükledi güncel listeyi :) Bence kurcalamasam daha iyi :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size msj attıkça düzeliyor sanki birkaç kere tıkladım tkgs ye şuan yükledi güncel listeyi :) Bence kurcalamasam daha iyi :)
Mb95m ortak yazılım bu, bu nedenle bazı kusurlar çıkabilir. Şansınıza yazdıkça düzeliyor. Bari 4k fln yazın belki 4k ya döner TV ???

Isprobajte puni softver
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Instalirao je predloženi softverski tv uključen, slika je u kockama može se vidjeti kroz stanjivanje početni izbornik originalne instalacije (odabir jezika) ne radi daljinski, čim priključim mrežni kabel tv se sam uključuje .

Šta je sledeće?

16068279649166647791054541514992.jpg

Tkgs çalışmadı core menü yüklesem mi bilemedim hocam gerek varmı acaba ? V366y var elimde ana denemeden sormak istedim ?
9X Anakartların bir kısmında TKGS sadece ilk kurulumda geliyor kurulum yapıldıktan sonra menülerde göremezsiniz.

Şuan vestele internet üzerinden yazılım güncelleme yap dedim 40 dk oldu güncelleme bitmedi acaba bi sroun mu var

Şuan vestele internet üzerinden yazılım güncelleme yap dedim 40 dk oldu güncelleme bitmedi acaba bi sroun mu var
Ekranda üst tarafta yüklendiğine dair hareketli bar var ilerleme yapıyor mu? Boş mu?

Ekranda üst tarafta yüklendiğine dair hareketli bar var ilerleme yapıyor mu? Boş mu?
Yazılım güncelleniyor.iptal etmek için exit tuşuna basın diyor beyaz alta bi cizgi var okadar

Instalirao je predloženi softverski tv uključen, slika je u kockama može se vidjeti kroz stanjivanje početni izbornik originalne instalacije (odabir jezika) ne radi daljinski, čim priključim mrežni kabel tv se sam uključuje .

Šta je sledeće?
I don't have another full software.

tamam verdiğim yazılım doğru
hangi yazilim gorenedim ilk yukledigimmi dogru. peki dogruysa yukledikten sonra neden hem kumanda ve arkasindaki stick kumanda etme yeri calismiyor olabilir.

Geri
Üst Alt