Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhaba, vestel üretimi seg marka 26le3db-snm 3d fhd smart tv için yeni yazılım var mı acaba? Ethernet kablosu ile internete bağladığımda yeni yazılım bulunamadı diyor güncelleme ekranında, youtube uygulaması bile açılmıyor şuan ki sürümde.

Mevcut yazılım sürümü V.2.1.9f, uygulama sürümü V2.1.9
Uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın gelen görüntünün resmini buraya ekleyin.

Barkod resmi net değil ayrıca ithal bir tv ye benziyor net resim ekler misiniz.

x.jpg

Barkod resmi net değil ayrıca ithal bir tv ye benziyor net resim ekler misiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almanyada yasiyorum o yuzden

Merhaba, vestel üretimi seg marka 26le3db-snm 3d fhd smart tv için yeni yazılım var mı acaba? Ethernet kablosu ile internete bağladığımda yeni yazılım bulunamadı diyor güncelleme ekranında, youtube uygulaması bile açılmıyor şuan ki sürümde.

Mevcut yazılım sürümü V.2.1.9f, uygulama sürümü V2.1.9

x.jpg

Almanyada yasiyorum o yuzden
Yurt dışı tv yazılımı bende yok size @yokoono usta yardımcı olabilir sizden tv nin içerisinde panel üzerinde yapışık olan barkod resmini isteyecektir onu da ekleyiniz.

Mrb. Ayni tv den bende de var tv nin yazilimi cok eski menusu cok eski yeni vestel tv lerin menusu cok guzel olmus boyle bir menuyu benim 43ub9300 tv me yukleyebilirmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim...

Mrb. Ayni tv den bende de var tv nin yazilimi cok eski menusu cok eski yeni vestel tv lerin menusu cok guzel olmus boyle bir menuyu benim 43ub9300 tv me yukleyebilirmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim...
Ne yazıkki olumsuz

Buradan titanyum yukliyebilirsiniz

Buradan titanyum yukliyebilirsiniz
Cok tesekkurler kontrol etmek icin soruyorum nasil bir menu olucak gorsel varmidir sizde

Selamlar Vestel 43ud8360 televizyonu çocuklar sabah YouTube izlerken kapatmışlar lakin sonrasında televizyon bir daha açılmamış Vestel yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım yüklemek istiyor yardımlarınızı bekliyorum @fikoloji

IMG_20200924_143505_N2.jpg

@narcotik, adem@narcotik, @fikoloji
Siyah değil gri oluyor , bende kendi evimde bunu kullanıyorum normalde seninki gibi carbon menüydu
Selamlar Vestel 43ud8360 televizyonu çocuklar sabah YouTube izlerken kapatmışlar lakin sonrasında televizyon bir daha açılmamış Vestel yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım yüklemek istiyor yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Merhaba JVC tv icin kurtarma yazilim lazim 17MB211 no lu kart icin. TV acilip kapaniyor sadece logosu gorundukten sonra ekran karariyor.
As my colleagues said, I also need the panel code (VES ???????). To do this you need to lower the back cover of the TV. The code is written on a white label.

Geri
Üst Alt