Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
yokoono sizden TV'nin içinde olan etiketteki panel numarasını soruyormuş arka kapağı söküp onu gönderemeyecekseniz yardımcı olamayacağını söylüyor.
yokoono sizden TV'nin içinde olan etiketteki panel numarasını soruyormuş arka kapağı söküp onu gönderemeyecekseniz yardımcı olamayacağını söylüyor.
Panel numaramda var eskiden çekmiştim resminiyokoono sizden TV'nin içinde olan etiketteki panel numarasını soruyormuş arka kapağı söküp onu gönderemeyecekseniz yardımcı olamayacağını söylüyor.
I finally understood. I need the panel code for help. But I don't think he can. It is inside on a white label.
Yarın farklı bakarım. Garantisi yok mu ? Yeni cihazPanel numaramda var eskiden çekmiştim resmini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sadece 17mb130p için sahibimPanel numaramda var eskiden çekmiştim resmini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kurulum nasıl olacakSadece 17mb130p için sahibim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sorun olmaz yarın başka denerizGaranti var cihazın mesai saatlerinde evde olmuyorum çalışıyorum öyle bir sıkıntım var. O attığımız yazılım ile bozmuş olmayız dimi hocam çünkü Vestel yazısı geliyordu o yazılımı denemeden önce şimdi o da kayboldu
Tmm üstadım mesajinizi dört gözle bekliyorum aslında müsait iseniz bu gece cozsek bu işi süper olurSorun olmaz yarın başka deneriz
seri no yazarmısınAllah razı olsun cuma akşamı sevaba girersiniz
ful