Bu sorun olmama sorunu ilk attığım yazılımla alakalı olabilir mi o yazılımı da aynı USB ile atmıştım yüzde 99 a kadar geldi error deyip televizyon reset attı bir daha da görüntü gelmedi o yazılımı atmadan önce Vestel yazısı geliyordu şimdi sadece kirmizi ışık hızlı yanıp sönüyor okey e basınca başka tepki yok
anakart problemi olabilir.Bu sorun olmama sorunu ilk attığım yazılımla alakalı olabilir mi o yazılımı da aynı USB ile atmıştım yüzde 99 a kadar geldi error deyip televizyon reset attı bir daha da görüntü gelmedi o yazılımı atmadan önce Vestel yazısı geliyordu şimdi sadece kirmizi ışık hızlı yanıp sönüyor okey e basınca başka tepki yok
BöyleBu sorun olmama sorunu ilk attığım yazılımla alakalı olabilir mi o yazılımı da aynı USB ile atmıştım yüzde 99 a kadar geldi error deyip televizyon reset attı bir daha da görüntü gelmedi o yazılımı atmadan önce Vestel yazısı geliyordu şimdi sadece kirmizi ışık hızlı yanıp sönüyor okey e basınca başka tepki yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle 99 a kadar geldi error verdi sonrasında tepkisiz kaldı cihaz. Okeye basarsam kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor normal fişi taktdigimda yavaş yanıp sönüyorBu sorun olmama sorunu ilk attığım yazılımla alakalı olabilir mi o yazılımı da aynı USB ile atmıştım yüzde 99 a kadar geldi error deyip televizyon reset attı bir daha da görüntü gelmedi o yazılımı atmadan önce Vestel yazısı geliyordu şimdi sadece kirmizi ışık hızlı yanıp sönüyor okey e basınca başka tepki yok
İlk yazılım kaynaklı olacağını sanmam çünkü orjinal bir yazılım. Ana kart kayankli da bunu yapabiliyor,farklı USB ile deneyinizBöyle
Böyle 99 a kadar geldi error verdi sonrasında tepkisiz kaldı cihaz. Okeye basarsam kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor normal fişi taktdigimda yavaş yanıp sönüyor
USB bulamadım yarın servis çağırayım en iyisi garantisi var cihazınİlk yazılım kaynaklı olacağını sanmam çünkü orjinal bir yazılım. Ana kart kayankli da bunu yapabiliyor,farklı USB ile deneyiniz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için hayırlı akşamlar hayırlı cumalar arkadaşlarUSB bulamadım yarın servis çağırayım en iyisi garantisi var cihazın
birde bunu denermisinUSB bulamadım yarın servis çağırayım en iyisi garantisi var cihazın
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için hayırlı akşamlar hayırlı cumalar arkadaşlar
kurtarma denermisinTelefunken 32th4020 besleme kartı yanık vardı değiştirdik tv acılmıyor stanby ısıgı yanıp sönüyor sürekli anakart resmini atıyorum ne yapmam gerekiyor
Bunu indirip deneyecem birazdan bu benim cihazda varmı kurtarma yazılımıbirde bunu denermisin
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Mb82 ve mb140 harici kurtarma yazılımı yokturBunu indirip deneyecem birazdan bu benim cihazda varmı kurtarma yazılımı
Olmadı buda :(birde bunu denermisin
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Merhaba, Regal marka 43R6010U mb130 tv'ye yazılım atarken açılmaz hale geldi ve led yanıp sönüyor. SN: 7934333 700008, nasıl düzeltebilirim?