By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Biraz bekleyin ilgileneceğim.Burada
Biraz bekleyin ilgileneceğim.Burada
İşle ilgilenmem gerekti biraz geç oldu yazılım linkBurada
Risk yok flash belleği veya yazılımı görmediği durumlar oluyor.Hocam 4gb üstü bellek olursa risk nedir? Çok teşekkür ederim bu arada yazılım için
Denedim ama hiç bişey olmadı halen aynı devam ediyorbirde bunu denermisin
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
By_TrolDenedim ama hiç bişey olmadı halen aynı devam ediyor
Zaten fişe takınca kendi sürekli yanıp yanıp sönüyor dediğiniz gibi yaptım ama hiç bişey olmadıBy_Trol
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Kötü görüntünün resmini ekler misiniz.İyi gunler tekefunken L65u400x4cw sn:9721770800002 bu cihazdan dukkanimda 3 tane var bir tanesinin goruntusu digerlerine gore baya bi kotu naptiysam stabil olmuyor.cihaza full yazilim yuklesem sikintisi giderilebilirmi acaba ?
Maalesef MB91 İçin kurtarma yazılımı yok hiç olmadı.17mb91 kurtarma yazılımı arıyorum. Elinde olan varmı.
Play cafe isletiyorum dukkanimda 14 tane vestel-regal-finlux-techwood ve telefunken var musterilerden ilk sikayet olarak almaya basladim oturmak istemiyorlar digerlerine gore rengi vs sonuk gibi bnde az kullanilan masaya aldim digerlerine yuklenen diger telefunkenlere yukledigim cekirdek yazilimi bunada yukledim genede o goruntusu degismediKötü görüntünün resmini ekler misiniz.
Rica etsem bana normal yazılım verebilirmisinizMaalesef MB91 İçin kurtarma yazılımı yok hiç olmadı.
Cihaz kapandı açılmayınca usb den 17mb90 yazılımı attım cihaz açıldı fakat menüler ve renkler karıştı. 17 mb 91 olsa tam olcak varsa bi zahmetRica etsem bana normal yazılım verebilirmisiniz
Kötü görüntünün resmini ekler misiniz.