F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar Vestel 43ud8360 televizyonu çocuklar sabah YouTube izlerken kapatmışlar lakin sonrasında televizyon bir daha açılmamış Vestel yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım yüklemek istiyor yardımlarınızı bekliyorum F fikoloji

IMG_20200924_143505_N2.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

N narcotik, adem@narcotik, F fikoloji

Selamlar Vestel 43ud8360 televizyonu çocuklar sabah YouTube izlerken kapatmışlar lakin sonrasında televizyon bir daha açılmamış Vestel yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım yüklemek istiyor yardımlarınızı bekliyorum

N Çevrimdışı

narcotik 

Yeni Üye
15 Nis 2019
26
38
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dosya için çok teşekkür ederim. Kurulum konusunda da yardımcı olabilir misiniz flahs diske dosyaları nasıl atacak ve devamında nasıl televizyona nasıl kurulum yapacagim ekran çünkü hiç gelmiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor 2 saniye aralıkla teşekkürler
indirdiğin rarın sağ kısmında yazıyor

Adsiz799516fce104a4b3.png

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

narcotik 

Yeni Üye
15 Nis 2019
26
38
Mb130 yazılımını yanlış yüklediğinizi yazdınız. Bu, TV'de mb140 olduğu anlamına mı geliyor?
Başka bir arkadaş mb140 dosyasını paylaşmış ben cihazıma normalde fiko arkadaşın attığı mb130 yüklemiştim panikle 140 olanı mi yükleyeceğim diye cevap yazdım. Sonra foruma göz attım benim cihazımın yazılımı mb130 Muş yani doğru olanı yuklemisim. Fakat cihazım açılmadı 99 da error gibi bişi yazdı kapandı cihaz bir daha açılmadı kırmızı ışık yanıp sönüyor. Başka tepki yok yardımcı olabilirmisiniz

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Başka bir arkadaş mb140 dosyasını paylaşmış ben cihazıma normalde fiko arkadaşın attığı mb130 yüklemiştim panikle 140 olanı mi yükleyeceğim diye cevap yazdım. Sonra foruma göz attım benim cihazımın yazılımı mb130 Muş yani doğru olanı yuklemisim. Fakat cihazım açılmadı 99 da error gibi bişi yazdı kapandı cihaz bir daha açılmadı kırmızı ışık yanıp sönüyor. Başka tepki yok yardımcı olabilirmisiniz
Size yardım edemem çünkü panel kodunu bilmiyorum. Diğer meslektaşlara barkoda göre yazılım konusunda yardımcı olacaktır.

Geri
Üst Alt