TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
1,3,7 uygunSeri no 7495454 500149 güncel çekirdek yazilim
1,3,7 uygunSeri no 7495454 500149 güncel çekirdek yazilim
Eski bir kart başka yazılım gelmedi, gelmezdeDaha yeni yazılım yokmu
V 1.3.7Merhaba hepinize iyi günler benimde finlux 32fx420 dahili uydu alıcı bir televizyonum var bugün d smart cam madül üyeliği başlattım ancak modül ile sürekli sorun yaşadım modül değişti sorun düzelmedi servisin dediğine göre vestel ve üretimi olan tvlerde bu sorun oluyormuş internetten baktım bir çok insan yaşamış bu sorunu güncellemek gerekiyormuş yardımcı olabilrmisiniz.
V 1.3.7
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
ya birde biz bunu ful yazılım olarak mı çekirdek yeni yazılım oalrak mı yükleyeceğiz ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim.V 1.3.7
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Şu an için en düşük ana karta sahip bir televizyondur. En güncel 1.3.7 dir, o yazılımda kendimi bildim bileli var düzelir mi denemen lazımÇok teşekkür ederim ilginiz için ilk sayfada anlattığınız yöntemler ile eve gidince deneyeceğim birde bende ki yazılım v1.0.8 değilmi v1.3.7 yi yüklediğimde umarım sorun çözülür birde bu son yazlımın çıkış tarihi ve bende ki yazılımın çıkış tarihi bellimi.
anladım ama bende yüklü olan yazılım sanırım daha düşük değilmi birde çekirdek yüklemesi olarakmı yapcağız bunu yoksa full olarakmıŞu an için en düşük ana karta sahip bir televizyondur. En güncel 1.3.7 dir, o yazılımda kendimi bildim bileli var ☺ düzelir mi denemen lazım
Mb82 yi full gibi yükleyecek siniz.anladım ama bende yüklü olan yazılım sanırım daha düşük değilmi birde çekirdek yüklemesi olarakmı yapcağız bunu yoksa full olarakmı
Henüz MB211 İçin kurtarma yazılımı yok.Merhaba JVC tv icin kurtarma yazilim lazim 17MB211 no lu kart icin. TV acilip kapaniyor sadece logosu gorundukten sonra ekran karariyor.
cevabiniz icin tessekkur ederim, tv kurtarmak icin baska bir yol varmi? mb211 kartini degistirmem mi gerekiyorHenüz MB211 İçin kurtarma yazılımı yok.
Barkod resmi net değil ayrıca ithal bir tv ye benziyor net resim ekler misiniz.cevabiniz icin tessekkur ederim, tv kurtarmak icin baska bir yol varmi? mb211 kartini degistirmem mi gerekiyor