Tamam teşekkür ederimBulduğunuz her yazılımı yüklemeyin geri dönüşü olmayan durum oluşabilir yarın link verebilirim.
Tamam teşekkür ederimBulduğunuz her yazılımı yüklemeyin geri dönüşü olmayan durum oluşabilir yarın link verebilirim.
Yarına kalmasın sonucu yazın full yazılım linkfull yazılım lazım17mb120
Yazılım linkMerhaba
Telvizyonumuzun Model No: SATELLİTE 39PF5065 39" LED TV VESTEL Marka Tv SeriNo: 7189943 400443 (Forumda yapmış olduğum araştırma ile tvmizin MB82 olduğunu öğrendim) Sorunumuz televizyonda ilk kurulumu yapıyoruz kanalları arayıp buluyoruz, kanal taşıma işlemi yaptığımızda sinyal yok sorunu yaşıyoruz. Televizyonun menüsünden anten kurulumu menüsüne geldiğimizde sinyali tekrar görüyor kanal geri geliyor menüden çıkıp kanal değiştirdiğimizde yine sinyal gidiyor tekrardan anten kurulum menüsünde 1-2 saniye bekledikten sonra sinyal tekrar geliyor geçiş yaptığım ilgili kanalı gösteriyor. İlk kurulumdan sonra kanal taşıma işlemi yapmazsam sıkıntı yok kanal geçişlerini yapıyor ve kanalları gösteriyor. kendime göre kanal listesi yapmak istediğimde bu sorunla karşılaşıyorum bu nedenle full yazılımmı yüklemem gerekiyor yoksa yazılım güncellemesimi yapmam gerekiyor kararını vermenizi rica ediyorum ve duruma göre ilgili dosya paylaşımını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...
iyi forumlar.
Yazılım oldu tv açıldı fakat panel yazılımı olmadı ekranda yazılar çok büyükYarına kalmasın sonucu yazın full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TV 43ud9350Yazılım oldu tv açıldı fakat panel yazılımı olmadı ekranda yazılar çok büyük
Yazılım oldu tv açıldı fakat panel yazılımı olmadı ekranda yazılar çok büyük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TV 43ud9350
Sadece linkini verdiğim full yazılımı yükleyin panel yazılımına gerek kalmadı.
Full yazılımı yükledim tv açıldı ekran düzelmedi. Panel yazılımı denedim değişen bir şey olmadıSadece linkini verdiğim full yazılımı yükleyin panel yazılımına gerek kalmadı.
Resimdeki görüntü full yazılıma ait ise panel yazılımını yükleyin.
Tv arızalanmadan önce siz ne işlemler yaptınız hata kedi kendine mi oluştu yanlış yazılım mı yüklediniz.Full yazılımı yükledim tv açıldı ekran düzelmedi. Panel yazılımı denedim değişen bir şey olmadı
Anakart değiştirdimTv arızalanmadan önce siz ne işlemler yaptınız hata kedi kendine mi oluştu yanlış yazılım mı yüklediniz.
Resmini eklediğiniz barkod bilgileri anakartı taktığınız tv ye mi (panele) ait söktüğünüz tv ye mi?Anakart değiştirdim
Anakart taktığım tv ye aitResmini eklediğiniz barkod bilgileri anakartı taktığınız tv ye mi (panele) ait söktüğünüz tv ye mi?
Verilen yazılım da anakartı taktığınız tv nin barkod bilgilerine ait lvds kablo sağlam mı? Söküp tekrar takın tam takılmamış olabilir.Anakart taktığım tv ye ait
Tamam kabloyu kontrol ediyorumVerilen yazılım da anakartı taktığınız tv nin barkod bilgilerine ait lvds kablo sağlam mı? Söküp tekrar takın tam takılmamış olabilir.