Yükleyemedim yardımcı olurmusunuzMain 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-U11 ???
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleyemedim yardımcı olurmusunuzMain 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-U11 ???
Main 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-U11 ???Yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
Gözünüz aydın. Sizden de Allah razı olsun. Oğlum Antepte üniversitede okurken ara sıra geliyordum mezun oldu bir daha ne zaman gelinir bilemiyorum ikram için teşekkürler.Dostum harikasın. Sonunda oldu. Allah razı olsun. Antep e gelirsen kebap ısmarlayacağım sana
Bu TV için full yazılım lazım
Main 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-U11 ???
Google translate:
Verdiğiniz full yazılımı yükleyemedim olmadı yardımcı olabilir misiniz
finlux 32FX420H model 7867798 700187 SN nolu tv nin yazılımını atabilir misinizYazılımın isminde yanlışlık var resimlerdeki uygulamayı yapın
yokoono Ustanın verdiği yazılım kesin olarak sizin tv ye ait ise sorunsuz yüklenecektir.
Kolay gelsin.
TeşekkürlerYazılımın isminde yanlışlık var resimlerdeki uygulamayı yapın
yokoono Ustanın verdiği yazılım kesin olarak sizin tv ye ait ise sorunsuz yüklenecektir.
Kolay gelsin.
Yüklemeye çalıştım şimdi tv hiç çalışmıyor kırmızı ışık durmadan yanıp sönüyorGoogle translate:
Gönderdiğim yazılım TV'niz için. Kurulu değilse, ya doğru şekilde ilerlemeyin ya da TV'de başka sorunlar vardır.
Yükledim kırmızı ışık durmadan yanıp sönüyor tv açılmıyor ne yapa bilirim yardım edermisinizYazılımın isminde yanlışlık var resimlerdeki uygulamayı yapın
Kolay gelsin.
Maalesef bende ithal tv yazılımı yok.Yükledim kırmızı ışık durmadan yanıp sönüyor tv açılmıyor ne yapa bilirim yardım edermisiniz