Farklı yazılım linkevet orijinal anakart. iki tane flash bellek var ikisi de 4 değil. 4 gb kulanılmıyor artık. Edinip bir de öyle deneyeyim. sonucu paylaşırım teşekkürler
Gizli içeriği görüntülemek için lütfen Giriş yapın veya Kayıt olun.
Farklı yazılım linkevet orijinal anakart. iki tane flash bellek var ikisi de 4 değil. 4 gb kulanılmıyor artık. Edinip bir de öyle deneyeyim. sonucu paylaşırım teşekkürler
If the boot logo was coming and going again, if it was written incorrectly, the standby led would not turn on.An LED stick is useful. This way you can see if the LED on the stick lights up (if it has 5V-USB). Maybe it rewrote the wrong software and the OK key on the remote control no longer works.
Tamam bekliyorum.Farklı yazılım vereceğim biraz bekleyin.
Ekledim sonucu yazın bu da olmazsa bir şansımız daha var.Tamam bekliyorum.
Normalde kac dk sürüyor? Son verdiğiniz yazılım ise yaradı galiba hızlı hızlı yanıp sönüyor su an Led. Ama yaklaşık 5 dk oldu.Ekledim sonucu yazın bu da olmazsa bir şansımız daha var.
Bitene kadar bir bira iç.Normalde kac dk sürüyor? Son verdiğiniz yazılım ise yaradı galiba hızlı hızlı yanıp sönüyor su an Led. Ama yaklaşık 5 dk oldu.

20 dk oldu hala aynı islem devam ediyor. Hizli yanıpNormalde kac dk sürüyor? Son verdiğiniz yazılım ise yaradı galiba hızlı hızlı yanıp sönüyor su an Led. Ama yaklaşık 5 dk oldu.
Karnım açBitene kadar bir bira iç.![]()
25 dk oldu başında bekliyorum. Daha ne kadar sürer acaba ?Bitmiyorsa bu yazılımı yükle kesin olacakNormalde kac dk sürüyor? Son verdiğiniz yazılım ise yaradı galiba hızlı hızlı yanıp sönüyor su an Led. Ama yaklaşık 5 dk oldu.
Bitmiyorsa bu yazılımı yükle kesin olacak
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu işlem devam ederken tv fişini çekersen problem olmaz mi ?Bitmiyorsa bu yazılımı yükle kesin olacak
ÇekebilirsinMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu işlem devam ederken tv fişini çekersen problem olmaz mi ?
indirme kotasını doldurmusum.Bitmiyorsa bu yazılımı yükle kesin olacak
Bitmiyorsa bu yazılımı yükle kesin olacak
[/QUOTut
günlük indirme kotasını doldurmuşum. hata veriyor. Mail atma şansın var mı? yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik![]()
Kapasitesi nedeniyle yazılım dosyası mail ile gitmez.indirme kotasını doldurmusum.
Dostum harikasın. Sonunda oldu. Allah razı olsun. Antep e gelirsen kebap ısmarlayacağım sanaBitmiyorsa bu yazılımı yükle kesin olacak

Çözdüyseniz, MENU 4725 ile bir resim koyun.Dostum harikasın. Sonunda oldu. Allah razı olsun. Antep e gelirsen kebap ısmarlayacağım sana![]()