yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Main 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-U11 ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Full yazılımını gönderirseniz sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Main 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-U11 ???
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Full yazılımını gönderirseniz sevinirim
ok tusuna basmama ragmen vestel yazısı geliyor ve ısıgın yanıp sonmesı duruyor. sabit yanmaya devam ediyor. güncelleme gerceklesöiyor. defalarca denedim.Yazılımı zipten çıkartın
Bos bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Farklı bir usb flash bellek ile deneyin uzaktan kumandanın OK tuşunun çalıştığından da emin olun.ok tusuna basmama ragmen vestel yazısı geliyor ve ısıgın yanıp sonmesı duruyor. sabit yanmaya devam ediyor. güncelleme gerceklesöiyor. defalarca denedim.
Google translate:ok tusuna basmama ragmen vestel yazısı geliyor ve ısıgın yanıp sonmesı duruyor. sabit yanmaya devam ediyor. güncelleme gerceklesöiyor. defalarca denedim.
Vestel TV mi gece kapattim. Sabah açılmadı. Vestel yazısı geliyor ve geri kapanıyor. Işığı yanıyor yanıp sönüyor. Yardımcı olur musunuz lütfen.
ok tusuna basmama ragmen vestel yazısı geliyor ve ısıgın yanıp sonmesı duruyor. sabit yanmaya devam ediyor. güncelleme gerceklesöiyor. defalarca denedim.
I was sure he has 17mb82s. With 17mb140 I never repaired. But as long as you live, you learn. That's why I ask for the code of the main board and the panel. Serve your colleague with what software you have.yokoono Master you gave wrong software tv has MB140 motherboard
bunu da denedim iki farklı flash ile olmadı. Bir önceki verdiğiniz yazılım yanlış yazılım mıydı? Ondan kaynaklı bir sorun mu oluştu. Çünkü bi ara yanıp söndü yanıp söndü led. 3 dk kadar bekledim sonra tekrar vestel yazısı geldi açılmadı.Eklediğiniz barkod resmine ait yazılım farklı verdiğim linkteki yazılımı dener misin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Bos bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Muhtemelen aynı model ama farklı seri.yokoono Master you gave wrong software tv has MB140 motherboard
Flash bellek kapasitesi ?bunu da denedim iki farklı flash ile olmadı. Bir önceki verdiğiniz yazılım yanlış yazılım mıydı? Ondan kaynaklı bir sorun mu oluştu. Çünkü bi ara yanıp söndü yanıp söndü led. 3 dk kadar bekledim sonra tekrar vestel yazısı geldi açılmadı.
evet orijinal anakart. iki tane flash bellek var ikisi de 4 değil. 4 gb kulanılmıyor artık. Edinip bir de öyle deneyeyim. sonucu paylaşırım teşekkürlerFlash bellek kapasitesi ?
Televizyonun orjinal anakartı mı?
Resmini eklediğiniz barkoda göre tv MB140 Anakarta sahip
4GB üzeri olmasın MB140 Anakartlar bazen 5-6 Denemeden sonra yazılım alır deneyip cevap yazın.
Farklı yazılım vereceğim biraz bekleyin.evet orijinal anakart. iki tane flash bellek var ikisi de 4 değil. 4 gb kulanılmıyor artık. Edinip bir de öyle deneyeyim. sonucu paylaşırım teşekkürler
An LED stick is useful. This way you can see if the LED on the stick lights up (if it has 5V-USB). Maybe it rewrote the wrong software and the OK key on the remote control no longer works.Farklı yazılım vereceğim biraz bekleyin.