A
alpaelektronik1
Yeni Üye
- 24 Tem 2019
- 43
- 33
ustam elimde 4k smart 65UB9100 model vestel tv var anakart 17mb 120 stanbay ışığında kalmış yardımcı olurmusunuz??
kurtarma yazılımıfinlux 32FX420H model 7867798 700187 SN nolu tv'yi sanırım güncelleme alırken fişini çektim. şu an logo gelip gidiyor. yazılım atmak istiyorum uygun yazılımı yazabilir misiniz?
Hocam çok teşekkürler, günlerdir uğraşıyordum 5 dakikada çözüldü işim. Sağolunkurtarma yazılımı
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Yazılım linkmerhaba seg:32sch5630 SN:7938187 801144 PNL:23408793 full yazılım lazım
alttaki konuda cevap verdimMerhabalar
17MB211 şase icin yazılım ihtiyacım var.Cihazda ses var becklayt yanıyor.Görüntü yok.Versiyonu bilemedim.
Panel yazılımı istemişsiniz yazılım linkfull yazılım lazım17mb120
teşekkür ederimPanel yazılımı istemişsiniz yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın tv yi çalıştırın
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın
Gelen menüde en altta USB Operations satırına inip OK tuşuna basın Hemen yüklenecektir
Back veya Menü tuşu ile geri çıkın
Tv yi kumanda ile kapatın led sabit yandıktan 10 Saniye sonra geri çalıştırın
Yeni yazılım ile açılacaktır.
Rica ederim.teşekkür ederim
panel yazılımı verilmeden önce başka bir panel yazılımı denedim fakat ekran kırmızı mavi renkler oldu farklı bir mb120 full yazılım denedim fakat yüklenmiyorRica ederim.
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeyin geri dönüşü olmayan durum oluşabilir yarın link verebilirim.panel yazılımı verilmeden önce başka bir panel yazılımı denedim fakat ekran kırmızı mavi renkler oldu farklı bir mb120 full yazılım denedim fakat yüklenmiyor