By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba, vestel üretimi seg marka 26le3db-snm 3d fhd smart tv için yeni yazılım var mı acaba? Ethernet kablosu ile internete bağladığımda yeni yazılım bulunamadı diyor güncelleme ekranında, youtube uygulaması bile açılmıyor şuan ki sürümde.

Mevcut yazılım sürümü V.2.1.9f, uygulama sürümü V2.1.9
Uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın gelen görüntünün resmini buraya ekleyin.

H Çevrimdışı

humax

Yeni Üye
23 Eyl 2020
3
44
Barkod resmi net değil ayrıca ithal bir tv ye benziyor net resim ekler misiniz.

x.jpg

Barkod resmi net değil ayrıca ithal bir tv ye benziyor net resim ekler misiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almanyada yasiyorum o yuzden

Merhaba, vestel üretimi seg marka 26le3db-snm 3d fhd smart tv için yeni yazılım var mı acaba? Ethernet kablosu ile internete bağladığımda yeni yazılım bulunamadı diyor güncelleme ekranında, youtube uygulaması bile açılmıyor şuan ki sürümde.

Mevcut yazılım sürümü V.2.1.9f, uygulama sürümü V2.1.9

Poyraz2015 Çevrimdışı

Poyraz2015

Yeni Üye
24 Eyl 2020
22
40
Mrb. Ayni tv den bende de var tv nin yazilimi cok eski menusu cok eski yeni vestel tv lerin menusu cok guzel olmus boyle bir menuyu benim 43ub9300 tv me yukleyebilirmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Buradan titanyum yukliyebilirsiniz

Poyraz2015 Çevrimdışı

Poyraz2015

Yeni Üye
24 Eyl 2020
22
40
Buradan titanyum yukliyebilirsiniz
Cok tesekkurler kontrol etmek icin soruyorum nasil bir menu olucak gorsel varmidir sizde

N Çevrimdışı

narcotik 

Yeni Üye
15 Nis 2019
26
38
Selamlar Vestel 43ud8360 televizyonu çocuklar sabah YouTube izlerken kapatmışlar lakin sonrasında televizyon bir daha açılmamış Vestel yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım yüklemek istiyor yardımlarınızı bekliyorum F fikoloji

IMG_20200924_143505_N2.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

N narcotik, adem@narcotik, F fikoloji
Siyah değil gri oluyor , bende kendi evimde bunu kullanıyorum normalde seninki gibi carbon menüydu
Selamlar Vestel 43ud8360 televizyonu çocuklar sabah YouTube izlerken kapatmışlar lakin sonrasında televizyon bir daha açılmamış Vestel yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılım yüklemek istiyor yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt