Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Kolay gelsin bende Vestel 49ud8400 TV var avı dosyalarını usbden açmıyor bunun için bir yazılım varmı
Kodekleri farklı olailir,hiç bir aviyi açmıyormu ,yoksa avi dosyası mı seçiyor :alala

Kodekleri farklı olailir,hiç bir aviyi açmıyormu ,yoksa avi dosyası mı seçiyor :alala
Desteklemiyor iki adet denedim ikisinide açmadı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki tane denedim ikisinide desteklemiyor diye ekran çıktı serviste anlamadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20191208_014002.jpg

Tvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını "okunaklı" olarak çekip ,yine burada yayınlayın, sevgili @fikoloji ve @TEKNOWEST kesin yardımcı olurlar :ok
Teşekkürler

Son düzenleme:
Desteklemiyor iki adet denedim ikisinide açmadı hocam
İlginç,genelde kodek sorunundan dolayı açmaz, birazdan bizim tvde oynayan test avi yolluyacağımdene bakalım ,sonuç ne olacak

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dene bakalım merak ettim,bizim tvde oynuyor(iki tvde de oynadı biraz önce kontrol ettim)

İndirmemişsin daha :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar,
Öncellikle teşekkür etmek isterim. Çok faydalı çalışmalar yapıyorsunuz.
TV mi en son sürüme yükseltmek ve sonrasinda netflix, digitürkplay gibi uygulamaları etkinleştirmek istiyorum.

20191207_183259.jpg

Merhabalar, 48UA9300 tvme bir ara yine buradan bulduğum bir yazılım ile pek bilinçli olmayarak güncellemiştim, ekteki fotolara göre güncel yazlım varmıdır ya da yanlış yazılım yüklemiş olabilirim ona göre yönlendirebilir misiniz?
Teşekkürler.

EC2C9902-8A53-4950-BE5D-B538D88DAB25.jpg
AE6568D4-D5B2-4337-902C-EC0DD5669CEE.jpg

Merhaba kardeşim TV yazılım yüklemiş ama böyle olmuş, yardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl eski haline döndürebilirim?
423f96dd-0330-4e96-9f73-7ec1f0fef810.jpg
5003cf78-05f2-4c0e-921d-1ba34cb5aa92.jpg

If you saved your profile before updating, the problem is easily solved.
FOR ALL USERS: SAVE THE TV PROFILE BEFORE UPDATING.

If you saved your profile before updating, the problem is easily solved.
FOR ALL USERS: SAVE THE TV PROFILE BEFORE UPDATING.
hayır hiç bir şey yapmamış, sadece güncelleme yapmış, bunun orijinal yazılımı yok mu ki?

Geri
Üst Alt