Modlama bölümünü inceliyorum. Elimin altında TV ye ait full yazılımlarında bulunması iyi olacak anladığım kadarıyla. Sizden ricam TV için 34.25 ve 2.15.25.0 full yazılımları alabilir miyim ?T tyyes, modlama bölümünden destek alınız
TV Modifiye
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
fulMerhabalar,
Öncellikle teşekkür etmek isterim. Çok faydalı çalışmalar yapıyorsunuz.
TV mi en son sürüme yükseltmek ve sonrasinda netflix, digitürkplay gibi uygulamaları etkinleştirmek istiyorum.
selam yurt dışı üretimi olduğu için yazılımı yok,
Merhabalar,
Öncellikle teşekkür etmek isterim. Çok faydalı çalışmalar yapıyorsunuz.
TV mi en son sürüme yükseltmek ve sonrasinda netflix, digitürkplay gibi uygulamaları etkinleştirmek istiyorum.
bu televizyona modlama yaptınız mı ?Merhabalar, 48UA9300 tvme bir ara yine buradan bulduğum bir yazılım ile pek bilinçli olmayarak güncellemiştim, ekteki fotolara göre güncel yazlım varmıdır ya da yanlış yazılım yüklemiş olabilirim ona göre yönlendirebilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba kardeşim TV yazılım yüklemiş ama böyle olmuş, yardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl eski haline döndürebilirim?