seg 32sd5150 model 17mb82s
sn:7377317500199
100944631506
seri noya göre full yazılım alabilirmiyim
seg 32sd5150 model 17mb82s
sn:7377317500199
100944631506
seri noya göre full yazılım alabilirmiyim
Kardeşim Yazılım Yükleme Amacın nedir ? Çok Riskli Yazılım yükleme işiMerhaba Kolay gelsin VESTEL tv var bunun için yazılım yüklemek istiyorum 43fb5000 için
Bu Vestellerde sık görülen bir arıza kanal geçişleri çok yavaşKanal geçişleri çok yavaş ve bazı kanallar çekmiyor.
Merkezi sistem çanak kullanıyorum diğer dairelerde bi sorun yok araştırdım genelde yazılım güncelleme falan demişler bende aslında elimde kalır die korkmuyor değilim ama denemek isterim.Bu Vestellerde sık görülen bir arıza kanal geçişleri çok yavaş
Kanalların çekmeme sebebi genelde çanak ayarından olur yada kanalların frekans ayarları bozuktur bence yazılım işine girme derim fikoloji ustam yardımcı olur elbet çünkü yazılımlara o bakıyor ama bence yazılımdan kaçın.
Tavsiyelerimi iyi dinlersen yardımcı olayım sanaMerkezi sistem çanak kullanıyorum diğer dairelerde bi sorun yok araştırdım genelde yazılım güncelleme falan demişler bende aslında elimde kalır die korkmuyor değilim ama denemek isterim.
Merhaba Kolay gelsin VESTEL tv var bunun için yazılım yüklemek istiyorum 43fb5000 için
Yükleme anlatımfull : tıklayınız
ustam etikette seri numarası yazılı olan tv nin yazılımına ihtiyacım var ... hayırlı işler
Tvye reset attınızmı acaba,çok bildiğimden değil ama ,bazen reset atılınca bazı fonksiyonlar düzeliyorUydu alıcısı ile normal çalışır. TVye bağladıkda diger frekanslar çalışır, 11785 H 27500 Çalışmıyor. Model: VESTEL 4K Smart 49UD9400T
iki kes ilk kuruluma getirdim. düzelmedi.Tvye reset attınızmı acaba,çok bildiğimden değil ama ,bazen reset atılınca bazı fonksiyonlar düzeliyor