teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını "okunaklı" olarak çekip ,yine burada yayınlayın, sevgili F fikoloji ve TEKNOWEST kesin yardımcı olurlariki kes ilk kuruluma getirdim. düzelmedi.
Tvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını "okunaklı" olarak çekip ,yine burada yayınlayın, sevgili F fikoloji ve TEKNOWEST kesin yardımcı olurlariki kes ilk kuruluma getirdim. düzelmedi.
Kolay gelsin bende Vestel 49ud8400 TV var avı dosyalarını usbden açmıyor bunun için bir yazılım varmı
Rezerve
Usbden avı dosyasını açmıyor abi bunun için bı yazılım varmi49 ud 8400
Rezerve
Kodekleri farklı olailir,hiç bir aviyi açmıyormu ,yoksa avi dosyası mı seçiyorKolay gelsin bende Vestel 49ud8400 TV var avı dosyalarını usbden açmıyor bunun için bir yazılım varmı
Desteklemiyor iki adet denedim ikisinide açmadı hocamKodekleri farklı olailir,hiç bir aviyi açmıyormu ,yoksa avi dosyası mı seçiyor
İki tane denedim ikisinide desteklemiyor diye ekran çıktı serviste anlamadıKodekleri farklı olailir,hiç bir aviyi açmıyormu ,yoksa avi dosyası mı seçiyor
İki tane denedim ikisinide desteklemiyor diye ekran çıktı serviste anlamadıKodekleri farklı olailir,hiç bir aviyi açmıyormu ,yoksa avi dosyası mı seçiyor
TeşekkürlerTvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını "okunaklı" olarak çekip ,yine burada yayınlayın, sevgili F fikoloji ve TEKNOWEST kesin yardımcı olurlar
İlginç,genelde kodek sorunundan dolayı açmaz, birazdan bizim tvde oynayan test avi yolluyacağımdene bakalım ,sonuç ne olacakDesteklemiyor iki adet denedim ikisinide açmadı hocam
İki tane denedim ikisinide desteklemiyor diye ekran çıktı serviste anlamadı
Okİlginç,genelde kodek sorunundan dolayı açmaz, birazdan bizim tvde oynayan test avi yolluyacağımdene bakalım ,sonuç ne olacak
Tvnin arkasındaki barkodun fotoğrafını "okunaklı" olarak çekip ,yine burada yayınlayın, sevgili F fikoloji ve TEKNOWEST kesin yardımcı olurlar
hayır hiç bir şey yapmamış, sadece güncelleme yapmış, bunun orijinal yazılımı yok mu ki?If you saved your profile before updating, the problem is easily solved.
FOR ALL USERS: SAVE THE TV PROFILE BEFORE UPDATING.