And a CH341A programmer is very cheap and very good. It is ideal to change the MX25L1605 with a new one.Evet hocam adam turk degilmis. yinede iyi is cikario.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
thank you mr. yokoono i will try this file. my programmer minipro TL866cs.
Panel yükledim sorun çözüldü teşekkürlerRegal 32'' Ekran Ters Ve Bozuk Görüntü
Bu cihaz için yazılım lazım şimdiden teşekkürler
Seri No: 1008522323166403146
27106102DIJ
yazılımınız güncelMerhaba, Televizyonum Vestel 43UA8900 SN: 7541206 600319 2016 yılında satın aldım ve hiç bir zaman arayüzünden güncelleme yapamadım.
netflix uygulaması yok. Tarayıcıdan da açılmıyor malesef. Güncelleme ile çözülecek bir yol olabilir mi?
yazılımım güncel durumda mı nasıl anlayabilirim?
Teşekkür ederim.
yok hocam, mb95mr3 benim ki. yazılım gelirse sevinirim.Araya gireyim
Senin tv MB82 değilmiydi ,cevap "evet" ise ve tv iyi çalışıyorsa yazılıma hiç girme bence,youtube desteği yok zaten ,benim 3 tvde de yok bitti destek,haaa,"yazılımı alayım, elimde bulunsun" diyorsan tamam derim
selam ne konuda öneri arıyorsunuzSeg marka 48scf7620 tv icin ne onerirsiniz acaba
Daha once fselam ne konuda öneri arıyorsunuz
goruntude bi ekran yenileme hizinda sorun var gibi daha onceden yazilim yuklemistim forumdan 6.7 olanini simdi ise 6.12 olanini yuklemeyi denedim yukleseltme tamamlandi diyor kaliyor yani sorunuma care olurmu bilmem ama onuda yukseltemedimselam ne konuda öneri arıyorsunuz
Mb211Daha once f
goruntude bi ekran yenileme hizinda sorun var gibi daha onceden yazilim yuklemistim forumdan 6.7 olanini simdi ise 6.12 olanini yuklemeyi denedim yukleseltme tamamlandi diyor kaliyor yani sorunuma care olurmu bilmem ama onuda yukseltemedim
Amanın,o daha kötü ,tv çalışıyorsa asla yazılım işine girme En riskli karttır MB95 serisiyok hocam, mb95mr3 benim ki. yazılım gelirse sevinirim.
Daha once f
goruntude bi ekran yenileme hizinda sorun var gibi daha onceden yazilim yuklemistim forumdan 6.7 olanini simdi ise 6.12 olanini yuklemeyi denedim yukleseltme tamamlandi diyor kaliyor yani sorunuma care olurmu bilmem ama onuda yukseltemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb211
Tesekkur ederim dediginiz islemi yaptim factory reset atmistim ama aynisi olmustu dediginiz gibi birde farkli flash bellek deneyim. Sizi bilgilendiririm tesekkurlermenü 4725 yapıp diagnostic içine girip factory reset yapıp televizyonu sıfırlayın, ardından tekrar kurulumunu yapınız, yazılımınızı tekrar deneyiniz. olmassa farklı flaşbellekle deneyinizmb211 Yeni Yazılım 23.07.2019
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. mb211 v0 versiyon yazılımları Bazı dosya linklerinde carbon ve titanyum yazmaktadır bunlar tema rengidir. Carbon olan vestel markası, titanyum ise nexon regal hilevel seg gibi vestelin yan markalarında...tavsiyeforumu.com