A Çevrimdışı

alicancoklu

Yeni Üye
17 Ağu 2019
24
39
Seri lütfen. ?

Bu konuyu sevgili TEKNOwest TEKNOWEST ve F fikoloji ustalarımız modere ediyor, ben acil durumlarda bakıyorum. Seriyi yazdıysanız ustalarımız ilk fırsatta destek olacaktır mutlaka. Sorun nedir bu arada?
v.5 yazılım vardı
tv arkasında seride bu
58ud8200
sn: 8331179 900877
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanlış yazılım sonucu açılmıyor ışık yanıyor

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
bu cihazın 30,10,2019 da üretilmiş yazılımı günceldir. keşke yüklenmeden önce destek alsaydınız

A Çevrimdışı

alicancoklu

Yeni Üye
17 Ağu 2019
24
39
A alicancoklu, hocam kurulalı 6 gün olmuş cihazdaki sıkıntı nedir.
aynen yazılımında sorun vardı appstore giriyorum lisans anlaşması kabul ediyorum mesela ssiptv ayarını yapıyorum sonra tv kapatıp açıyorum tekrar appstore giriyorum yine lisans anlaşma kabul et geliyor ssiptv giriyorum önce yaptığım ayarlar hepsi silinmiş yani her defasında ilkkez giriyormuşum gibi yapıyor bende siteden yazılım indirip kurdum ama yanlış yazılım attım sanırım tv kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor onun için full yazılım istedim ustam

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Vay arkadaş olaya bak, Demek ki olması gereken yol izlenince 5 dakikada çözüm bulunabiliyormuş.
Şimdi de tv açılmazsa gelecek olan suçlamaları bekleyelim bakalım sevgili ustacım :ok
Tv zaten acilmiyorki ekranda standbay kirmizi isik yanip yanip sonuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum saol yazmissinda ben napicam simdi izah edersen sevinirim flash diske tum hepsini atip tv takiyim???

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt