teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anne kullanıyor valla hocam salonda memnun o da. Ben biraz daha ayrıntıcıyım o yüzden bunu bilmek iyi oldu. 3.3.6o sürümü devam şuan ayarlarını yaptım bir sıkıntı yok gibi. Otelden yedek alıcam.
O zaman şöyle yap;
Tüm kanalları sil tekrar,12380 V 27500 frekansını arattır,sonra kanalları sıraya diz,sileceklerini de sil,görüntü ve ses ayarlarını da yap(hatta tüm ayarlarını) ,en son olarak da otel menüden yadeğini al,daha sağlıklı olur bir sıkıntı durumunda geri yüklersin :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Elimde şu anda başka flash bellek olmadığı için hemen deneyemiyorum malesef, flash bellek bilgisayarda düzgün çalışıyor (16gb sandisk usb 3.0). İPTV de görüntü vardı, ses yoktu. Yazılımdan kaynaklanabileceğini düşündüm açıkçası. O yüzden sıfırdan yazılım yüklemenin iyi olabileceğini düşünmüştüm.
Kırmızı ışık harici ekranda görüntü gelmedi hiç, yazılım yükleniyor gibi bir şey. Arkadaştan bellek alıp deneyeceğim tekrar. Teşekkür ediyorum.
Bunu da denedim. Rar içindeki rar dosyasını da dışarı çıkardım, mb130_PM51.bin dosyasının ismini mb130_PM51_connected.bin olarak da değiştirdim. Ancak gene de yükleyemedim. Başka flash bellekle denediğim zaman tekrar yazacağım. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
1- Denediğin bellek 3.0 olmasın,eski bir bellek(2.0 yani) dene,
2-
Kod:
mb130_en.bin.gz
Bu dosyayı da arşivden çıkartıp ;
mb130_en.bin , mb130_RomBoot.bin ve mb130_PM51_connected.bin dosyalarını belleğe kopyala, ama "mb130_en.bin.gz" dosyası OLMASIN içinde,gerçi "çıkartım" demişsin ,ama yinede belirtmek istedim :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba Adem bey, Televizyonum internete girmiyor, daha önceden kablolu bağlantı kuruyordum, şimdi de bağlanıyor ama örneğin yotube ya da herhangi bir internet sayfasına giremiyorum, kablosuz bağlantı için vestel dongle aldım, kablosuz ağları görmek için sarı tuşa bastığımda etkin hale gelmiyor, emin olmamakla birlikte bu sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum, SatcoDX:MB95_SDX_VV_TR_24_02_2013_.sdx ekranın üstünde de (V2.2.4t) yazılı, yazılım güncellemesi için bana yazılımı göndermeniz mümkünmüdür, şimdiden teşekkür ediyorum
Sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı yerine ben cevap vereyim ,tv kartın MB95 ,uydusunda ve gösteriminde sıkıntı yoks ASLA YAZILIM YÜKLEME bu tvye,en riskli kartlardan birisidir MB95 ,ucuz yollu android box gayet güzel işini görür :ok

S Çevrimdışı

simyona16

Yeni Üye
30 Kas 2019
2
46
Sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı yerine ben cevap vereyim ,tv kartın MB95 ,uydusunda ve gösteriminde sıkıntı yoks ASLA YAZILIM YÜKLEME bu tvye,en riskli kartlardan birisidir MB95 ,ucuz yollu android box gayet güzel işini görür :ok
çok özür dilerim dediğinizi hiç kullanmadım, ne işe yarar android box, bir de dongle ile birlikte mi kullanacağım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çok özür dilerim dediğinizi hiç kullanmadım, ne işe yarar android box, bir de dongle ile birlikte mi kullanacağım
Rica ederim, ne özürü , işin aslı bende kullanmıyorum,çünkü ekranı kırık bir laptop var tvnin arkasında,iptv falan oradan açıyordum ama bizim kartlar desteklediğinden (MB91-96-97) ottplayer yüklü smart olarak sadece,gerçi onu da kullanmıyorum artık,çünkü piko uydu alıcısı var,hem iptv olarak hemde belgeselleri izlemek için kullanıyorum,ama benim tavsiyem sakın tv iyi durumdayken bu karta yazılım asla yüklememen.
Bu arada bendeki diğer uydu alıcısında eternet girişi de var,çok da pahalı birşey değil,tabii kırık laptoptada var olduğunu da yazayım.

T Çevrimdışı

trhnylmz

Yeni Üye
1 Ara 2019
1
34
Merhabalar,

Vestel 48UA9300 model televizyonuma güncel yazılım yüklemeye çalışıyorum ancak arama ile bulamıyor. Anakart: MB100-0059.

Mevcut yazılım: V.0.1.33.11

Seri No: 7415380 500057

Yardımcı olabilir misiniz?

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
20191201_175921730c68990b700cf8.jpg

Simdi oldumu yardim edicek biri varmi tv ud9360 v5 yazilim yukledikten sonra tv standbay isi yanip sonuyo sadece baska bir tepki yok nasil duzeltebilirim tv yi

Geri
Üst Alt