G Çevrimdışı

gugu1

Yeni Üye
29 Kas 2019
3
44
Regal 43R6010U model tv için full yazılım paylaşabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

20191129_212605.jpg

Yükleme anlatımfull : tıklayınız

Paylaşım için çok teşekkür ederim. Fat32 olarak biçimlendiriğim usb belleğe rar dosyasının içindeki dosyaları kopyalayıp, tv yi prizden çektim. Usb belleği taktıktan sonra OK tuşuna basılı tutarak tv yi prize bağladım ve kırmızı ışık hızlıca yanıp sönünce elimi çektim ve beklemeye başladım. 45dk kadar bekledikten sonra herhangi bir şey olmadığını görünce. Tv yi prizden tekrar çekip açmaya çalıştım. Ancak kırmızı ışık hala yanıp sönmeye devam etti. Sanırım yazılımı tam yükleyemedim. Ama tv nin açılamıyor olması da belki yanlış yazılımı yüklemiş olabileceğimi aklıma getiriyor. Yardımcı olabilir misiniz, tekrardan teşekkür ederim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Paylaşım için çok teşekkür ederim. Fat32 olarak biçimlendiriğim usb belleğe rar dosyasının içindeki dosyaları kopyalayıp, tv yi prizden çektim. Usb belleği taktıktan sonra OK tuşuna basılı tutarak tv yi prize bağladım ve kırmızı ışık hızlıca yanıp sönünce elimi çektim ve beklemeye başladım. 45dk kadar bekledikten sonra herhangi bir şey olmadığını görünce. Tv yi prizden tekrar çekip açmaya çalıştım. Ancak kırmızı ışık hala yanıp sönmeye devam etti. Sanırım yazılımı tam yükleyemedim. Ama tv nin açılamıyor olması da belki yanlış yazılımı yüklemiş olabileceğimi aklıma getiriyor. Yardımcı olabilir misiniz, tekrardan teşekkür ederim.
selam yanlış yazılım verme olasılığımız çok düşüktür.
yazılım orjinaldir, farklı flaşbellekle deneyiniz. olmassa farklı yazılım bakalım
ilk sorun neydi ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bunu da denermisin

G Çevrimdışı

gugu1

Yeni Üye
29 Kas 2019
3
44
selam yanlış yazılım verme olasılığımız çok düşüktür.
yazılım orjinaldir, farklı flaşbellekle deneyiniz. olmassa farklı yazılım bakalım
ilk sorun neydi ?

Elimde şu anda başka flash bellek olmadığı için hemen deneyemiyorum malesef, flash bellek bilgisayarda düzgün çalışıyor (16gb sandisk usb 3.0). İPTV de görüntü vardı, ses yoktu. Yazılımdan kaynaklanabileceğini düşündüm açıkçası. O yüzden sıfırdan yazılım yüklemenin iyi olabileceğini düşünmüştüm.

Kırmızı ışık harici ekranda görüntü gelmedi hiç, yazılım yükleniyor gibi bir şey. Arkadaştan bellek alıp deneyeceğim tekrar. Teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu da denermisin

Bunu da denedim. Rar içindeki rar dosyasını da dışarı çıkardım, mb130_PM51.bin dosyasının ismini mb130_PM51_connected.bin olarak da değiştirdim. Ancak gene de yükleyemedim. Başka flash bellekle denediğim zaman tekrar yazacağım. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
mmurat_076 Çevrimdışı

mmurat_076

Yeni Üye
14 Ara 2017
3
Merhaba çok eskiden yazmıştım tekrar hatırlatmami istemiştiniz Server sorunu yüzünden

40FA100 seri numaram 7365719 500309

yardımlarınızı bekliyor olacağım teşekkürler

M Çevrimdışı

martin

Yeni Üye
30 Kas 2019
8
37
Arkadaslar merhaba foruma yeni uye oldum. Full yazilim ariyorum

Telefunken
T32TX182DLBPS

mainboard 17MB95S-1 -------V329r MB95S

mumkunse 25L1605 icine atilacak dosyayi ve flasha atilacak dosyalarida paylasirsaniz elimde programlayici mevcut denerim.

MB95 full bir kac yazilim denedim ama nafile... TV yazilim ama moduna geciyor. ama yukleme bitmiyor bazen bitsede tv acilmiyor. led yanip sonuyor.

M Çevrimdışı

martin

Yeni Üye
30 Kas 2019
8
37
Arkadaslar merhaba foruma yeni uye oldum. Full yazilim ariyorum

Telefunken
T32TX182DLBPS

mainboard 17MB95S-1 -------V329r MB95S

mumkunse 25L1605 icine atilacak dosyayi ve flasha atilacak dosyalarida paylasirsaniz elimde programlayici mevcut denerim.

MB95 full bir kac yazilim denedim ama nafile... TV yazilim ama moduna geciyor. ama yukleme bitmiyor bazen bitsede tv acilmiyor. led yanip sonuyor.

telefunken SN: 7156908400372

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
There are no software available for the 17MB95 in the forum. That's why I asked about the panel code.

Forumda 17MB95 için herhangi bir yazılım bulunmamaktadır. Bu yüzden panel kodunu sordum

M Çevrimdışı

martin

Yeni Üye
30 Kas 2019
8
37
panel kodu derken anlayamadim hocam kusura bakmayin.

anakartin uzerinde'''17MB95S-1 -------V329r MB95S '''' bunlar yaziyor. bunun haricinde bakmam gerken yer neresidir tarif edermisiniz.

birde su var V.1 211212 vestel

10088163 23174726 229 32''
27156928 DIJ
V329r MB95S

panel kodu derken anlayamadim hocam kusura bakmayin.

anakartin uzerinde'''17MB95S-1 -------V329r MB95S '''' bunlar yaziyor. bunun haricinde bakmam gerken yer neresidir tarif edermisiniz.

birde su var V.1 211212 vestel

10088163 23174726 229 32''
27156928 DIJ
V329r MB95S

fotolar is goruru heralde hocam

fotolar is goruru heralde hocam

Son düzenleme:
Muya16 Çevrimdışı

Muya16

Yeni Üye
17 Tem 2018
26
52
TEKNOwest TEKNOWEST Değerli arkadaşlar ve yardım için ellerinden gelen yardımı esirgemeyen site yönetimi arkadadaşlarıma tekrardan teşekkürlerimi sunarım. Şimdi asıl konu şu 26.11.2019 yarinde 49ud9400 model tv için çağrı merkezine arıza kaydı açtım.Birgün sonrasına randevu verilerek. 27.11.2019 da teknisyen arkadaşlar gelerek kontrolleri yapıldı anakartımın değişeceği ve Manisa’dan isteyeceklerini söyleyerek gittiler. Dün anakartımın geldiğini 30.11.2019 tarihine gelip montajını yapacaklarını belirttiler ailecek çok sevindik.Bu kadar ayrıntılı niye yazdığımı merak edebilirsiniz.Evet şimdi size soruyorum bu yapılan işlemlere ve bana denenlere siz nasıl bir tepki verirsiniz. Arkadaşlar geldi evde koltuğun üzerine tv mi bir şarjlı matkap ile vidalarını söktü sonra anakartın montajını yaptı genç olan çocuk 1 yıldır çalışıyormuş çırak mış sonradan öğrendim matkabın Torku yüksek vidanın başı oldu bembeyaz çatır cutur ses neyse tv ünite aldılar kontrol ve güncellemesini yaptılar ve gittiler. Bende işyerine gitmek için yola çıktım . Hanım daha 10 dakika olmadan beni aradı. Dediği şey aynen şu tv deki parmak izlerini silmek için tv çektim vidalar düştü ben hop eve dönüş baktım ünitenin üstüne 5 tane vida kendi kedineme dedim sıkmayı unutmuşlardır hanıma getir şu Yıldız tornavidayı getirdide sıkana aşkolsun diş kalmamışlar delikler olmuş 5 lik çivi deliği gibi Aradım bana gelen teknisyen arkadaşı 1,5 saat sonra geldiler tv mi söken toplayan çırak oldunu şimdi öğrendiğim. Teknisyen arkaşımızda diğer takılı olan vidalardan söküp yalama olan yerlere takmaya çalışması beni çok şaşırttı kendilerine neden şarjlı matkap ile söküp taktınız benim malıma zarar vardınız sizin göreviniz benim malıma itinalı olmanız gerektiği bu hayat şartlarında para kazanmak zor sizlerde bize hizmet edip Vestel bünyesinde evinize ekmek götürüyorsunuz dedim. Buraya dikkat Bana büyütülecek birşey yok biraz büyük vida sıkarız olur biter ben ne demek büyütülecek birşey yok siz benim malıma zarar verdiniz sizi şikayet edeceğim değince hemen ukala bari bana bi aşağı gelsene dememezmı giydim ayakkabıları direk aşağı indim hemen R abi pazartesi geleceğim yeni vida getireceğim falan filan dedim neyse uyma şeytana çıktım eve hemen müşteri hizmetlerine şikayetimi yaptım ama hala içim içimi kemiriyor sinirden pazartesi olmaz benim için bakalım ne yapacaklar siz nasıl bir yol izlememi ne yapmam gerektiği bu servisleri denetleyen bir birim varmıştır varsa nasıl iletişime geçebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

3E6AB3B0-5EA6-4D49-B0BB-5D3CDC5DD9B7.jpg
2C74D498-69F5-45E6-967D-B0D550435CA0.jpg
B7DB1B87-50F7-4FEF-8E51-AAFDBA237480.jpg
53F5001D-C18A-4894-9842-EFA2B7A829F1.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

simyona16

Yeni Üye
30 Kas 2019
2
46
Merhaba Adem bey, Televizyonum internete girmiyor, daha önceden kablolu bağlantı kuruyordum, şimdi de bağlanıyor ama örneğin yotube ya da herhangi bir internet sayfasına giremiyorum, kablosuz bağlantı için vestel dongle aldım, kablosuz ağları görmek için sarı tuşa bastığımda etkin hale gelmiyor, emin olmamakla birlikte bu sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum, SatcoDX:MB95_SDX_VV_TR_24_02_2013_.sdx ekranın üstünde de (V2.2.4t) yazılı, yazılım güncellemesi için bana yazılımı göndermeniz mümkünmüdür, şimdiden teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt