TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
forumda her yerde mb97 altı hiç bir cihaza yazılım tavsiye etmediğimizi belirttik, nasıl buldunuzda yüklediniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleme anlatımfull : tıklayınız
hayırlısı olsun yazılımla oynamamanızı tavsiye ederizBaşka bi yerden biri paylaşmış. sanırım farklı tv açılmıyordu. Kurtarmak için sizin gönderdiğiniz dosyadakilerle boot etmiyordu yani yüklemiyordu. bozuk olan yazılımı atarken kullandığım text dosyası boot ediyor ama yine tv açılmıyordu. Sizin gönderdiğiniz text dosyasını önceden yüklediğim text dosyasına uyarladım tv açıldı. Destek için teşekkürler.
Sayın Üstadım;
Vestel 4k Smart8 43UD8200 43" Quantum (qui) menülü let MB130 panele sahip televizyonumun ses sorunu vardı üzerinde bulunan v5 yazılımı v.5.28.4.0 olarak yükselttim ancak düzeltemedik.
Ful yazılımını bulabilir miyiz? Teşekkürler.
Panel No: VPAZ: 20274584
S. No: 8304193900276
Selam3D SMART 43FB8500 - Model televizyonum için full yazılım talep ediyorum.
Talep Etme Nedenim;Youtube açılmıyor,telefondan youtube bağlandığımda ise 5 6 dk sonra kapanıyor.Ekran yansıtmada parazit var.
Seri no;
Şu an ki yazılımı;
Evet ,yazılım eski ama zaten yeni yazılımı yok bu modellerin,sendeki 55'' bendeki 47'' ,hantallaştı derken neyi kastettin acaba,gerçi ben smart pek takılmıyorum,arada sırada iptv'de film izliyorumteraspy TEKNOWEST Adem Helvacı
Sayın dostlar tekrar rahatsız ediyorum ama. MB91 PF9090 televizyona herhangi bir güncelleme yapmak faydadan çok zarar sağlayacaktır değil mi?
Yine aynı forumda teraspy tarafından 3.3.6o yazılımının çok eski olduğunu okudum. Şuan bende de o yazılım mevcut.
Herhangi bir tavsiyeniz var mıdır yoksa sadece fabrika ayarlarına mı döndürmeliyim? Ciddi bir hantallaşma söz konusu televizyonda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam ne bileyim yazılıma vurdum direk ben, 4725 fabrika ayarları yaptım biraz kendine geldi gibi. Kanal geçişleri ve menü çok yavaş geliyordu açıkcası.Evet ,yazılım eski ama zaten yeni yazılımı yok bu modellerin,sendeki 55'' bendeki 47'' ,hantallaştı derken neyi kastettin acaba,gerçi ben smart pek takılmıyorum,arada sırada iptv'de film izliyorum
İyi yapmışsın,gerçi tv kapanınca temp boşalıyor ama tarayıcıdan kalanlar olabilir , bu arada elindeki tv gerçek 100Hz tvdir,belirteyimValla hocam ne bileyim yazılıma vurdum direk ben, 4725 fabrika ayarları yaptım biraz kendine geldi gibi. Kanal geçişleri ve menü çok yavaş geliyordu açıkcası.