ok
[Gizli İçerik] ?
ilgili forumda cevap verdimArkadaşlar merhaba.Vestel'in bir televizyonu var elimde ssip TV aracılığıyla IP TV izlemek istiyorum fakat ip TV açılıyor.ama ses ve görüntü yok.biraz araştırdım yazılım yüklememiz gerekiyormuş.nasıl yapılacağı hakkında destek alabilir miyim ve hangi yazılımı yüklemem gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisinizMerhaba
Vestel 49ud8200 kodlu ürünün kurulumu yapıldı.Televizyon fişe takıldığında ekrana önce vestel yazısı geliyor sonrasında ekran kararıyor ve açma kapama tuşuna bastıktan sonra uydu yayınını izlemeye başlıyorum.Kısa bir süre sonra televizyon kendi kendine açılıp kapanıyor.Aralıklarla ya da flash bellekte video açıldiktan sonra kendine reset atıyor.Bu durum televizyon yeni kurulduğu için içinde yüklü bulunan yazılımla mı ilgilidir yoksa anakartı ile ilgili olma ihtimali var mı?
full yazılım için seri nuamrası paylaşınızregal le40f7440s smart full yazılım ve kurulum konusunda yardımcı olabilecek var mı
ok
forumda her yerde mb97 altı hiç bir cihaza yazılım tavsiye etmediğimizi belirttik, nasıl buldunuzda yüklediniz.Merhaba,
49sc7600 smart tv güncelleme yapmak istedim. yükledi ancak tekrar açılmıyor.full yazılım gerekli.
SN:7521765 600480 . mb96 Yardımcı olur musunuz?
F fikoloji, Dostum senin bir önerin var mı?Elbette risk bende. Teşekkür ederim. Hemen yükleyeceğim.
TEKNOWEST, dostum kurulumu yaptım ancak hala durum aynı. Pembe ekran ve düğmeler çalışmıyor :(
Ne yazıkki bu modele uygun yazılımım yotur.F fikoloji, Dostum senin bir önerin var mı?
Servis ilk yazılıma ve yükleme sonrası çalışmayan tuşlar hakkında birşeyler yapabilirmi? Açılışta Vestel yazısının altında da pembe şerit geliyor. Bunu da düzelttirebilirmiyim sence?Ne yazıkki bu modele uygun yazılımım yotur.
servis farikadan yazılım isteyip deneyebilir. yazılım sonrası olduğu için fabrika çıkış yazılımı ile düzelebilir diye düşünüyorumServis ilk yazılıma ve yükleme sonrası çalışmayan tuşlar hakkında birşeyler yapabilirmi? Açılışta Vestel yazısının altında da pembe şerit geliyor. Bunu da düzelttirebilirmiyim sence?