Sayın dostum merhaba,
Rezerve
Anladım. Yine de güncellenebilecek bir şey varsa denemek isterim ilerisi için tecrübe olması adına.B Bahadiraykt, cihazınızın ana kartı donanım olarak düşük kalıyor yotube vs için güncelleme talep ediyorsanız .yazılımlar forumdan kaldırıldı güncellemenin pekbi yararı olmıycak
Üstadlar sitede yeniyim. 3 hafta önce sitenizi incelerken vestel marka tv min yazılımını güncellemek istedim. Uygun olduğunu gördüğüm versiyon dosyalarını işlem sırasına göre yaptım. Ancak açılışta vestel yazısı altında pembe ekran belirdi. Bununla birliktede tvnin manuel ses açma kapaması ve tv kapatma düğmesi işlevsiz hale geldi. tv ekran görüntüsü paylaşarak uygun versiyon konusunda desteğinizi alabilirmiyim. TV modelim 2011 yılı kendinden uydu alıcılı maxisound 40pf7030 Şimdiden teşekkürler.
Dostum buyur. Yardımını bekliyorum. Şimdiden emeğine sağlık...
Anladım siz öyle diyorsanız hiç girmiyeyim o işe. Zamanında almışız güncelleme bile yapılamıyor. Tabi külfet olmasını istemem.B Bahadiraykt, yukarıda yazdığım gibi forumdan kalıdırıldı. çünki en ufak hatada cihaz ankartı çökebiliyor. buda size ekstra külfet olur. android box araştırın forumda konular mevcut
Dostum açılıştaki pembe ekran ve yan ses aç kapama ile tv kapatma düğmesinin çalışmamasını düzeltemezmiyim peki?M maskfor, cihazınızın yazılımı güncel. maxisaund anakart ve güç kartı olarak kaya gibi cihazdır hiç kurcalamayın yukarıda yazdıklarım sizin içinde geçerli anakart mb90 donanım olarak artık yeterli seviyede değil android box araştırabilirsiniz. tv de smart özelliği uzun vadeli olmaz
Çok teşekkür ederim hocam. Meraktan soruyorum bizim televizyonda mb90 anakart olduğu için mi güncellenemiyor?