A Çevrimdışı

Ahmetbjk8787

Yeni Üye
24 Kas 2019
12
37
200 TL ye ana kartını satıyorlar be kardeşim. Ben servisten daha iyi hallederim bu işleri merak etme!

SERVİS BOZDU TELEVİSYONUMU SERVİS! anlamadınız galiba!
Ben de eline yanlis bir program gecer de anakart yanarsa yazik oluyor icin yamar diyorum sen yaparsin belki ama burda dolasan benim gibiler yapamiyor iste sen oendi acindan bakiyorsum ben kendi acimdan sinirlenecek bir sey yok. Ben sadece benim gibiler icin anlamiyorsaniz bulasmayin program yukleniyor gibi olsa da bi bakmissin komple gitmis tv. O zaman daha kotu oluyor diyorum

A Çevrimdışı

Alonzo22

Yeni Üye
24 Kas 2019
42
67
Ben de eline yanlis bir program gecer de anakart yanarsa yazik oluyor icin yamar diyorum sen yaparsin belki ama burda dolasan benim gibiler yapamiyor iste sen oendi acindan bakiyorsum ben kendi acimdan sinirlenecek bir sey yok. Ben sadece benim gibiler icin anlamiyorsaniz bulasmayin program yukleniyor gibi olsa da bi bakmissin komple gitmis tv. O zaman daha kotu oluyor diyorum
Tamamdır sorun yok. son dediğiniz doğru, anlamayanlar bu işe girişmesin. Yanlışlık burada.
Televizyonunuz düzelmiş, geçmiş olsun. Ben bekliyorum bakalım anakartım ne zaman gelecek diye...

Sevgiler

A Çevrimdışı

Ahmetbjk8787

Yeni Üye
24 Kas 2019
12
37
Arkadaslar yardimci olmaya calisiyor eyvallah ona bir sey demiyoruz ki biz hem. Dedigimiz sudur ki bu islerin oyle tak calistir kullan tarzinda olamayabilecegi ustelik burda yoneticiler de ne demis riskli is sorumluluk size ait. Ben de kendinize guvenmeyin programi bulmakla da olmayabiliyor diyorum. Yardimlarindan dolayi yoneticilere tesekkur ederim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
merhaba SEG marka SN:6958590 200375 model no:39188f 39 tv im var usb den film bazen açıyor ,genelde açmıyor.
filmin formatı ile ilgili değil.tv kapalı iken usb takıp denedim değişen yok.usb formatı FAT .NTFS formatı hiç görmüyor.
kafasına göre bazen film açıyor .film e Ok deyince lütfen bekletiniz diyor.film başlamıyor.
bu tv ye son çıkan yazılım linki verebilirseniz memnun olurum.
güncelleme yada normal yazılım ne yazıkki yoktur. mb81 ana akart var baya eski kalıyor, tvyi fabrika ayarına çevirip tekrar deneyiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İyi de benim televizyonumu da servis bozdu. Buna ne dersiniz? Televizyonum full aplikasyonluydu. Onlarca uygulama vardı. Farklı bir anakart verirlerse göreceğim ben o servisi. TivibuGO, D Smart GO, BeINCONNECT hepsi mükemmel çalışıyordu, biri eksik olsun çok uğraşırım onlarla.
Burada arayıp ta bulamayacağımız kadar iyi bir destek veriliyor. Hiç mecbur değiller bizimle bu paylaşımları yapmaya. Böyle bir forum bulduğum için çok memnunum ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elden gelen bu ne demek, çok iyi destek veriyorsunuz. Sizin verdiğiniz yazılımla, servisin verdiği yazılımın da birebir aynı olduğunu görünce çok memnun oldum. Tam isabet yani verilen yazılım.

Bu arada 49UD8460 için verdiğiniz full yazılımın yanında bir de çekirdek yazılımını rica etsem çok olur muyum acaba?

Sevgiler
kullandığınız modelde v4 ten v5 geçiş bulunuyor sizede hangı yazılım var ?
menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisin

A Çevrimdışı

Alonzo22

Yeni Üye
24 Kas 2019
42
67
kullandığınız modelde v4 ten v5 geçiş bulunuyor sizede hangı yazılım var ?
menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisin
Ah, şimdi ağır dalıma bastınız. Bu cihazdan onlarca resim aldım ama servis menüsüne girince (4725) çıkan ekranın resmini aldığımı sanıyordum fakat almamışım. Şu an cihaz çökmüş durumda olunca bu imkanım da yok artık. Bugün, yarın yeni anakart gelecek, artık onun resmini eklerim.
Fakat yazılım bilgilerinin olduğu ekranın resmini almışım, o bir fikir verebilir diye düşünüyorum. Bir bakın bakalım sizde...
İlginize teşekkür ederim.

Sevgiler

4725.jpg

Geri
Üst Alt