yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,638
73
yokoono I was able to use your eprom load. I'm very surprised. Despite correctly uploading the file several times, nothing changes on tv

20191124_165303.jpg

20191124_165735.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uploading the file to eprom should completely fix the problem. I used a bit different charge 17mb97_ves315wndb-2d-n11_20190807_1202 for trial and for the same
Try replacing the memory with a new one. Not to be physically defective. If nothing changes, there may be problems with NAND memory. I have no software for it. However, the nand memory is rewritten with another expensive programmer: RT809H.

A Çevrimdışı

Ahmetbjk8787

Yeni Üye
24 Kas 2019
12
37
Sorun biraz komik, Netflix te kumanda adeta ölüyordu, filmler ilk başladığında... Servis geldi yeni yazılım yükleyecek, kendilerini ikaz ettim, bu 8460 biraz farklı kumandasını falan hiç bir yerde bulamıyorum. dikkat edin YouTube tuşum kaybolmasın, yeni yüklenen DSmart GO uygulamam tekrar olsun gibi, vs... diye. Yok ağbi merak etme dediler, dediler ama resmen cihazı çökerttiler.
Hafta başı yeni ana kart isteyecekler gelmesi falan perşembeyi bulacak. Bu arada yeni yazılımı almaya gittiler dükkanlarına, geldiklerinde denediler ama yüklemeyi başlatamadılar. Benim anakart ölünce kumandayı görmüyormuş, o yüzden yeni anakart istediler. Yazılım ben de var şu an ama doğru yazılım mıdır veya dosyalar sağlam mıdır falan, o yüzden sizlerden de bu cihazın yazılımını istedim. İlgilendiniz, sağ olun. Durumu her yönüyle, kurtarma veya anakart değişimi vs... size yazarım.
Sevgiler
Simdi her sey gullul gulistanlik gidiyordur ama ben internetten yazilim bulup denedim youtube falan acilmiyor diye. Sonra acilip acilip kapaniyordu tv. Dedim yanlis yazilim yukledik . Neyse burdan buldul yazilimi denenleri uyguladik bu kez hic acilmamaya basladi. Yani bir isi bilmiyorsan birak bilenler bildigi gibi yapsin. En azindan en az zararla kurtulabilirsin. Benim anakart mi yandi program kaynakli mi suan tam bir belirsizlik hakim napacagiz bilmem her vestel servisi anliyor mudur bu isi acaba

P Çevrimdışı

princeover

Yeni Üye
22 Kas 2019
15
49
yokoono yokoono

You are right. Panel settings unfortunately they are in the NAND memory. Uploading the right SPI will do nothing. Vestel is a great failure!

Muya16 Çevrimdışı

Muya16

Yeni Üye
17 Tem 2018
26
52
TEKNOWEST arkadaşım öncelikle konuya hızlı dönüş sağladığın için teşekkür ederim vermiş olduğun full yazılımı farklı bir kaç tane usb bellekde denememe rağmen yüklenmedi.Formda belirtmiş olduğunuz tüm talimatlara uyurak uyguladım.tv nin 2usb girişlerinide denedim stnby ışığı hızlı hızlı yanıyor fakat yükleme yapmıyor yardımlarınızı bekliyorum.

TEKNOWEST arkadaşım nasıl düzelteceğiz bu tv yi farklı bir yükleme seçeneği varmıdır. ?

M Çevrimdışı

maskfor

Yeni Üye
3 Kas 2019
9
45
Üstadlar sitede yeniyim. 3 hafta önce sitenizi incelerken vestel marka tv min yazılımını güncellemek istedim. Uygun olduğunu gördüğüm versiyon dosyalarını işlem sırasına göre yaptım. Ancak açılışta vestel yazısı altında penbe ekran belirdi. Bununla birliktede tvnin manuel ses açma kapaması ve tv kapatma düğmesi işlevsiz hale geldi. tv ekran görüntüsü parlaşarak uygun versiyon konusunda desteğinizi alabilirmiyim. TV modelim 2011 yılı kendinden uydu alıcılı maxisound 40pf70...... Şimdiden teşekkürler.

tv-ekran-yeni.jpg

A Çevrimdışı

Alonzo22

Yeni Üye
24 Kas 2019
42
67
Sayın TEKNOWEST

Muya16 arkadaşımıza 6754 numaralı mesajda verdiğiniz yazılım, 49UD8460 için sanıyorum. Çünkü servisin
bana verdiği yazılımdaki dosya uzunlukları ve tarihleri, 6754 numaralı mesajdaki yazılımla aynı. Ben
hatta, o yazılımı bana verdiniz sandım, dosyalarında tıpa tıp aynı olduğunu da görünce...
Muya16' nın televizyonu 49UD9400.

Bir kontrol eder misiniz?

Sevgiler

A Çevrimdışı

Ahmetbjk8787

Yeni Üye
24 Kas 2019
12
37
Gelen programlari yukledim ve de televizyon komple kapanmisti bugun servise gittik 400 tl para odedik. Yani bence programlarla ugrasmayin. En ufak seyde servisi bulun.

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
merhaba SEG marka SN:6958590 200375 model no:39188f 39 tv im var usb den film bazen açıyor ,genelde açmıyor.
filmin formatı ile ilgili değil.tv kapalı iken usb takıp denedim değişen yok.usb formatı FAT .NTFS formatı hiç görmüyor.
kafasına göre bazen film açıyor .film e Ok deyince lütfen bekletiniz diyor.film başlamıyor.
bu tv ye son çıkan yazılım linki verebilirseniz memnun olurum.

A Çevrimdışı

Alonzo22

Yeni Üye
24 Kas 2019
42
67
Gelen programlari yukledim ve de televizyon komple kapanmisti bugun servise gittik 400 tl para odedik. Yani bence programlarla ugrasmayin. En ufak seyde servisi bulun.
İyi de benim televizyonumu da servis bozdu. Buna ne dersiniz? Televizyonum full aplikasyonluydu. Onlarca uygulama vardı. Farklı bir anakart verirlerse göreceğim ben o servisi. TivibuGO, D Smart GO, BeINCONNECT hepsi mükemmel çalışıyordu, biri eksik olsun çok uğraşırım onlarla.
Burada arayıp ta bulamayacağımız kadar iyi bir destek veriliyor. Hiç mecbur değiller bizimle bu paylaşımları yapmaya. Böyle bir forum bulduğum için çok memnunum ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A Alonzo22, paylaştığı seri nosuna göre full yazılım verdim elden gelen bu. Muya16 Muya16 seri no tekrar paylaşırmısın
Elden gelen bu ne demek, çok iyi destek veriyorsunuz. Sizin verdiğiniz yazılımla, servisin verdiği yazılımın da birebir aynı olduğunu görünce çok memnun oldum. Tam isabet yani verilen yazılım.

Bu arada 49UD8460 için verdiğiniz full yazılımın yanında bir de çekirdek yazılımını rica etsem çok olur muyum acaba?

Sevgiler

Geri
Üst Alt