İlk mesajımın altında verdiğiniz yazılım bana mıydı? Yoksa Muya16 nın cihazına mı?A Alonzo22, cihazdaki sorun nedir
İlk mesajımın altında verdiğiniz yazılım bana mıydı? Yoksa Muya16 nın cihazına mı?A Alonzo22, cihazdaki sorun nedir
Try replacing the memory with a new one. Not to be physically defective. If nothing changes, there may be problems with NAND memory. I have no software for it. However, the nand memory is rewritten with another expensive programmer: RT809H.yokoono I was able to use your eprom load. I'm very surprised. Despite correctly uploading the file several times, nothing changes on tv
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uploading the file to eprom should completely fix the problem. I used a bit different charge 17mb97_ves315wndb-2d-n11_20190807_1202 for trial and for the same
Simdi her sey gullul gulistanlik gidiyordur ama ben internetten yazilim bulup denedim youtube falan acilmiyor diye. Sonra acilip acilip kapaniyordu tv. Dedim yanlis yazilim yukledik . Neyse burdan buldul yazilimi denenleri uyguladik bu kez hic acilmamaya basladi. Yani bir isi bilmiyorsan birak bilenler bildigi gibi yapsin. En azindan en az zararla kurtulabilirsin. Benim anakart mi yandi program kaynakli mi suan tam bir belirsizlik hakim napacagiz bilmem her vestel servisi anliyor mudur bu isi acabaSorun biraz komik, Netflix te kumanda adeta ölüyordu, filmler ilk başladığında... Servis geldi yeni yazılım yükleyecek, kendilerini ikaz ettim, bu 8460 biraz farklı kumandasını falan hiç bir yerde bulamıyorum. dikkat edin YouTube tuşum kaybolmasın, yeni yüklenen DSmart GO uygulamam tekrar olsun gibi, vs... diye. Yok ağbi merak etme dediler, dediler ama resmen cihazı çökerttiler.
Hafta başı yeni ana kart isteyecekler gelmesi falan perşembeyi bulacak. Bu arada yeni yazılımı almaya gittiler dükkanlarına, geldiklerinde denediler ama yüklemeyi başlatamadılar. Benim anakart ölünce kumandayı görmüyormuş, o yüzden yeni anakart istediler. Yazılım ben de var şu an ama doğru yazılım mıdır veya dosyalar sağlam mıdır falan, o yüzden sizlerden de bu cihazın yazılımını istedim. İlgilendiniz, sağ olun. Durumu her yönüyle, kurtarma veya anakart değişimi vs... size yazarım.
Sevgiler
TEKNOWEST arkadaşım öncelikle konuya hızlı dönüş sağladığın için teşekkür ederim vermiş olduğun full yazılımı farklı bir kaç tane usb bellekde denememe rağmen yüklenmedi.Formda belirtmiş olduğunuz tüm talimatlara uyurak uyguladım.tv nin 2usb girişlerinide denedim stnby ışığı hızlı hızlı yanıyor fakat yükleme yapmıyor yardımlarınızı bekliyorum.
U ultraslan_trap, cihazdaki problem nedir
v3 ten v5 geçilmesi tv çökmesine ve ana kart değişimine gidebilir.TEKNOWEST Üzgün ifadenizi gördüm. Kötü haber galiba
İyi de benim televizyonumu da servis bozdu. Buna ne dersiniz? Televizyonum full aplikasyonluydu. Onlarca uygulama vardı. Farklı bir anakart verirlerse göreceğim ben o servisi. TivibuGO, D Smart GO, BeINCONNECT hepsi mükemmel çalışıyordu, biri eksik olsun çok uğraşırım onlarla.Gelen programlari yukledim ve de televizyon komple kapanmisti bugun servise gittik 400 tl para odedik. Yani bence programlarla ugrasmayin. En ufak seyde servisi bulun.
Elden gelen bu ne demek, çok iyi destek veriyorsunuz. Sizin verdiğiniz yazılımla, servisin verdiği yazılımın da birebir aynı olduğunu görünce çok memnun oldum. Tam isabet yani verilen yazılım.A Alonzo22, paylaştığı seri nosuna göre full yazılım verdim elden gelen bu. Muya16 seri no tekrar paylaşırmısın