Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Hocam yukardaki yazılımı yükledim televizyonumda önceden ayarlarda uydu alıcısını filan gösteriyor idi şimdi göstermiyor bu yazılımı yükledikten sonraki ekranların görüntüsünü atayım..
önceki ayarlar görüntüsü böyle idi ...:((
Birde menü +4+7+2+5 yaparak foto at bakalım ,hangi yazılım yüklü,MB82 veya 82s ise (ki öyle olduğunu umuyorum) ,bir usb belleği fat32 formatla,formattan sonra içine " read " isimli boş klasör yaratıp,bu belleği tvye tak ve menü +4+7+2+5 ile USBOperations gelip OK tuşuna basıp profilleri usbye kaydedip ,sıkıştırıp aşağıdaki siteye yükle,linkini de buradan yayınla bakalım,sanırım @yokoono profil dosyalarını isteyecek senden :ok

selam yurt dışı üretimi olduğu için yazılımı yok,
güncellemek isterseniz:

3.62.49 en güncel sürümdür
nereden yukleyim.

IMG_20191210_123431.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
In the TV profile the input TV was disabled. Try it and come back.
If you do not know how to rewrite the profile on TV ask a moderator to explain you in Turkish.

L.E.
I activated HD digital cable and satellite input.

Son düzenleme:
Youtube açılmama sorunu yaşayan var mı?

(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar

(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar

(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar 2016 üretim yılı yazıyor

Son düzenleme:

(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar 2016 üretim yılı yazıyor
Selam,
Aşağıdaki linke tıklayınız.

Selam,
peki core yazılım mı saglıklı ful yazılımmı aralarında ki far nedir

Selam,
Mb95, Mb96 için youtube sorununun çözümü varmı?

@ayyıldız74, malesef android box kullanabilirsiniz uzun vadeli olur

4fayl geliyor.
Hangilerini yüklerim?

IMG_4211.jpg
sizinki hangi marka ?
vestel üretimleri carbondur.
hitachi yazılımı zaten üstünde yazıyor
jvc de kendine ait yazılımı var
titanyum ise seg regal hilevel gibi markalar için geçerlidir

peki core yazılım mı saglıklı ful yazılımmı aralarında ki far nedir
sağlıklıdan kastımız şu, youtube düzelsin istiyorsanız güncelleme yapmanız gerekir, çünkü konuda nedeni yazıyor. eğer tv de bir arıza olsa idi full yazılım yüklenirdi, full yazılım fabrika çıkış yazılımıdır.

Geri
Üst Alt