ayyıldız74
Yeni Üye
Herhangi bir değişiklik yapmadım yazılımda, kendiliğnden düzeldi bugün. Google kaynaklı bir çalışma vardı sanırım. ?@ayyıldız74, malesef android box kullanabilirsiniz uzun vadeli olur
Herhangi bir değişiklik yapmadım yazılımda, kendiliğnden düzeldi bugün. Google kaynaklı bir çalışma vardı sanırım. ?@ayyıldız74, malesef android box kullanabilirsiniz uzun vadeli olur
hi levelde logo zaten çıkmamaktadır.Hocam merhaba iyi günler tv stanbyda kalıyor açılmıyor idi kurtarma yazılımı yükledim tv açıldı fakat açılışta logo çıkmıyor core yazılımda almıyor
![]()
Telefunken 55tu6020 4k sn 8176354900137 full yazılım bulabilir misiniz. @Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
|
bahsi geçen tv nn full yazılımını bulabilir miyiz peki?@mbunal, modlama yapmanız gerekli modlama kosundan destek alınız
Ooo,telefunken özel menü

Full yazılımda kalkar evetfull yazılım ile netflix hack kalkar mı? ve birde bu yüklü olandan daha yeni yazılımı var mı?
teşekkürler...

teşekkürler...@mbunal,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Full yazılımda kalkar evet![]()
iki kart birbirinden bağımsızdır, kart yazılımları farklıdır. bu nedenle uymaz ve bende de yoktur.merhaba
17mb81 yerine mb95 2.1 anakart taktım.
panel yazılımı gerekli
arka kapak numarası yok
panel no var :LC420WUN
anakart üzerindeki no: 1005282 23128176 358 42"
270426 13