Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliVESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Hocam yukardaki yazılımı yükledim televizyonumda önceden ayarlarda uydu alıcısını filan gösteriyor idi şimdi göstermiyor bu yazılımı yükledikten sonraki ekranların görüntüsünü atayım..
önceki ayarlar görüntüsü böyle idi ...:((
Birde menü +4+7+2+5 yaparak foto at bakalım ,hangi yazılım yüklü,MB82 veya 82s ise (ki öyle olduğunu umuyorum) ,bir usb belleği fat32 formatla,formattan sonra içine " read " isimli boş klasör yaratıp,bu belleği tvye tak ve menü +4+7+2+5 ile USBOperations gelip OK tuşuna basıp profilleri usbye kaydedip ,sıkıştırıp aşağıdaki siteye yükle,linkini de buradan yayınla bakalım,sanırım @yokoono profil dosyalarını isteyecek senden
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. Televizyonum ana kartı nedir? V3 olduğunu nasıl anlarım : core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız MB130 SMARTLI OLAN (TOSHİBA HARİÇ) BÜTÜN ÜRÜNLER İÇİN GEÇERLİDİR. *** Gizli metin: Gizli...
(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar
(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar 2016 üretim yılı yazıyor
(sentor ) (v,0,45,23,7)(svn :201257)(/0009df/6662,dcf)(M97)(2X256) VESTEL SMART TV youtube acmıyor yazılım mı yüklemeliyim hangi yazılımı yüklemeliyim interneti bagladım ne google den filim ne youtbe acılıyor ne yapmalıyım saygılar 2016 üretim yılı yazıyor
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...
sizinki hangi marka ?
vestel üretimleri carbondur.
hitachi yazılımı zaten üstünde yazıyor
jvc de kendine ait yazılımı var
titanyum ise seg regal hilevel gibi markalar için geçerlidir
sağlıklıdan kastımız şu, youtube düzelsin istiyorsanız güncelleme yapmanız gerekir, çünkü konuda nedeni yazıyor. eğer tv de bir arıza olsa idi full yazılım yüklenirdi, full yazılım fabrika çıkış yazılımıdır.