Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

iyi akşamlar vestel bir tv geldi dükkana vestel performance 40pf3025 40'' led tv kırmızı lamba yanıp sönüyor mb82s kurtarma attım düzelmedi birde full yazılım denemek istiyorum seri noya göre paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

SN:7126376 400109
10089161 1401
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Yükleme anlatımfull : tıklayınız

Regal 43R6010U model tv için full yazılım paylaşabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

20191129_212605.jpg

Yükleme anlatımfull : tıklayınız

etiketteki seri numaralı tv nin yazılımına ihtiyacım var .. emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim ..hayırlı işler
20191130_100338.jpg

etiketteki seri numaralı tv nin yazılımına ihtiyacım var .. emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim ..hayırlı işler
20191130_100338.jpg
selam tv deki şikayet nedir ?
full yazılım mı arıyorsunuz ? yoksa güncellememi ?

İyi yapmışsın,gerçi tv kapanınca temp boşalıyor ama tarayıcıdan kalanlar olabilir :ok , bu arada elindeki tv gerçek 100Hz tvdir,belirteyim :)
Anne kullanıyor valla hocam salonda memnun o da. Ben biraz daha ayrıntıcıyım o yüzden bunu bilmek iyi oldu. 3.3.6o sürümü devam şuan ayarlarını yaptım bir sıkıntı yok gibi. Otelden yedek alıcam.

yazılım güncellemesi sonrasında kanal sıralaması yapamıyorum televizyonu yeniden kurulum yaptım yine düzelmedi+yazılımla birlikte pixelence özelliğini aktif etmek istiyorum FULL Yazılıma ihtiyacım var.
SN: 8338066 900989
49UHL650 49 4K SMART LED TV
TEŞEKÜRLER..

finlux logosu çıkıyor görüntü gelmiyor .uymayan yazılımlarda görüntü ters çıkıyor
sorun şudur; sıfırlanmış bir seri numarası olduğu için direk erişemiyorum. uyabilecek yazılım verebilirim ama sizin dediğiniz gibi görüntü ters olabilir

yazılım güncellemesi sonrasında kanal sıralaması yapamıyorum televizyonu yeniden kurulum yaptım yine düzelmedi+yazılımla birlikte pixelence özelliğini aktif etmek istiyorum FULL Yazılıma ihtiyacım var.
SN: 8338066 900989
49UHL650 49 4K SMART LED TV
TEŞEKÜRLER..

Yükleme anlatım full : tıklayınız

sorun şudur; sıfırlanmış bir seri numarası olduğu için direk erişemiyorum. uyabilecek yazılım verebilirim ama sizin dediğiniz gibi görüntü ters olabilir
en azından denemede fayda var . umarım sonuç alırız

Geri
Üst Alt