Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Usb içinde sadece tv yazılımı olmalı ,başka dosya olmamalı, fat32 olmalı

Sevgili dostum teraspy,

Yalnızca boş bir Fat32 USB çubuğuna yazılan ve TV OK düğmesine basıldığında açıldığında yüklenen tam TV yazılımını (4 dosya) biliyorum.
Bu yazılımı TV yazılımı ile mi demek istediniz?
Şimdiye kadar anladığım kadarıyla, diğer güncelleme veya değişiklik dosyaları Menu + 4725 veya Menu + 1505 kullanılarak yüklenmelidir.
Bu, televizyonun önceden başladığını ve düzgün çalıştığını varsayar.

Önceki sorum doğru cevaplanmadı ya da doğru anlaşılmadı.

Sürekli yanıp sönen Stanby LED için bir çözüm bulmak istedim.
Lütfen makalemi daha önce TV'de okuduğum programların listesiyle birlikte okuyun.

eskibir tvm var onundeki mavi isik yanip yanip sonuyor yazilimla kurtarma sansimiz varmidir anakart modelini anlayamadim model nosu nedir yuklemem gereken yazilim nedir resimlerini ekliyorum ilginiz icin cok teşekkürler

IMG_20200621_161247a2c4fe6d66bb36f0.jpg
IMG_20200621_160850.jpg
IMG_20200621_160842c5e9e17fe1e561ff.jpg
IMG_20200621_16083762cbc61053fea878.jpg

Sevgili dostum teraspy,

Yalnızca boş bir Fat32 USB çubuğuna yazılan ve TV OK düğmesine basıldığında açıldığında yüklenen tam TV yazılımını (4 dosya) biliyorum.
Bu yazılımı TV yazılımı ile mi demek istediniz?
Şimdiye kadar anladığım kadarıyla, diğer güncelleme veya değişiklik dosyaları Menu + 4725 veya Menu + 1505 kullanılarak yüklenmelidir.
Bu, televizyonun önceden başladığını ve düzgün çalıştığını varsayar.

Önceki sorum doğru cevaplanmadı ya da doğru anlaşılmadı.

Sürekli yanıp sönen Stanby LED için bir çözüm bulmak istedim.
Lütfen makalemi daha önce TV'de okuduğum programların listesiyle birlikte okuyun.
Ben verdiğin fotoğrafı görünce ,onun usbnin içi olduğunu ve tüm dosyaların da içinde olduğunu sandım,yazılım yükleme yöntemi yazdığın gibi ,evet.
Sürekli yanıp sönen led için bir bilgim yok maalesef sevgili Dymo1
@hosbulduk ,bu yazdıklarımı tercüme et sana zahmet :ok

Ben verdiğin fotoğrafı görünce ,onun usbnin içi olduğunu ve tüm dosyaların da içinde olduğunu sandım,yazılım yükleme yöntemi yazdığın gibi ,evet.
Sürekli yanıp sönen led için bir bilgim yok maalesef sevgili Dymo1
@hosbulduk ,bu yazdıklarımı tercüme et sana zahmet :ok
Als ich das Foto sah, das sie geteilt hatten, dachte ich, dass alle Dateien auf USB waren. Die Softwareinstallationsmethode ist wie von Ihnen geschrieben.
Leider weiß ich nichts über die ständig blinkende LED, lieber @Dymo1.

Als ich das Foto sah, das sie geteilt hatten, dachte ich, dass alle Dateien auf USB waren. Die Softwareinstallationsmethode ist wie von Ihnen geschrieben.
Leider weiß ich nichts über die ständig blinkende LED, lieber @Dymo1.
Teşekklür ederim ,yüreğine sağlık :ok

Eeprom ist nur mit einer speziellen Dump-Software programmiert. Es wird keine vollständige Software oder Update-Software verwendet. Sie können im Forum von digitalfernsehen nachfragen, ob es Dump-Software gibt. @Dymo1

selam herkese abicikler ben azerbaycanli 50fd7000t urunu icin yazililm gerekli yardiminiz icin tesekkur

17mb211s main board

tv aciliyor no sinyal yaziliyor 10 dakika sonuyor yeniden aciliyor

Son düzenleme:
@teraspy, W@TEKNOWEST, hocam ikinizede teşekkürler televizyon MB98 olmasına rağmen MB97yi olarak almış bütün dosyalar ile taratınca aldı. Çok teşekkür ediyorum ikinizede. Son olarak, Netflix swprofilin hangi kategorisinde? Şimdiden teşekkürler.
Selamün aleyküm bana mb97 güncelleme lazım

Selamün aleyküm bana mb97 güncelleme lazım

Bir üst mesajda cevap verdim.
Tv nizin anakarti mb95 artik bahsettiginiz uygulamalari calistirabilecek teknik özelliklere sahip degil,forumdaki android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.
Selamün aleyküm bana mb97 yazılım lazım yardımcı olursanız

I've been looking for the full firmware for a philips 55pus6031/12 for many days and I haven't found anything.
I have tried the philips update but it doesn't work.
Please, I need the full firmware (4 files) for philips 55pus6031/12
17mb120
ves550qnds-2d-u11

Merhaba, Sırbistan'lıyım ve Google çevirmenini kullanıyorum.
Bir gün boyunca philips 55pus6031 / 12 için tam firmware arıyordum ve hiçbir şey bulamadım.
Philips güncellemesini denedim ama çalışmıyor.
Lütfen philips 55pus6031 / 12 için tam bellenime (4 dosya) ihtiyacım var
17mb120
ves550qnds-2d-U11
phil.jpg

I have for VES550QNDS-2D-N11 not U11.

Please if you can send me, i would try because the tv is dead, it only has a logo.
stevandozet@gmail.com

Geri
Üst Alt