Model altındaki seri numarası lazım
selam bu modele full usb yazilim lazim
Güncel klasör içinden Carbon olanı yükleyebilirsinizMerhabalar aranıza yeni katıldım ve ilk yazım. (Umarım doğru bölüme yazıyorumdur)
Vestel televizyonum var yazılım yükseltmek istiyorum
tv bilgilerim aşağıda, en son hangi yazlıma yükseltebilirm... (yazılım indirme linkinide atarsanız sevinirim)
Tkgs li yada tkgsiz veya şunları u bunlu diye yazılım yoktur.herhalde yok
Güncel klasör içinden Carbon olanı yükleyebilirsiniz
mb211 Yeni Yazılım
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. mb211 v0 versiyon yazılımları Bazı dosya linklerinde carbon ve titanyum yazmaktadır bunlar tema rengidir. Carbon olan vestel markası, titanyum ise nexon regal hilevel seg gibi vestelin yan markalarında...tavsiyeforumu.com
Güncel konuyu bulamadım, acemi olduğum için link atarmısınız, indireceğim dosyayı...
What's wrong with the TV?
buyur abi
COK TESEKKUR EDERIM DENIYECEGIM SIMDI SIZIN TALIMATLARINIZLAZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme talimatı için: Tıklayınız
ABIM MALESEF BECEREMEDIM ZIP DOSYASINI USB YE CIAKRTIP TV YE TAKTIM FISI CEKILI IKEN SONRA OK TUSUNA BASILI IKEN TV YI FİŞE TAKTIM İŞİK HIZLI YANIP SONUYOR LAKIN DAHA FAZLABIRSEY OLMADI HEP BU SEKILDE KALIYO VE USB DE CALISTGNI GOSTEREN ISIK HIC YANIMIYO. HELP MİZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme talimatı için: Tıklayınız
ustam merhaba 2 adet ürüne yazılım lazım göndermen mümkün mü?