yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
17MB120 panel VES550QNDS-2D-N11. Click left on "rar"
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]Merhaba bu ürüne uygun full yazılım varmıdır acaba
Marka : SEG 39226B
-SN : 7104606 300054
Anakart : 17mb82-2
Panel : VES390UNDC-01_39225 MB62 BLK
Merhaba bu ürüne uygun full yazılım varmıdır acaba
Marka : SEG 39226B
-SN : 7104606 300054
Anakart : 17mb82-2
Panel : VES390UNDC-01_39225 MB62 BLK
kolay gelsin usta ben bu tv yazlım yüklendi tv tekrar açılmadı şuan mavi ışık yanıp sönüyor ne yapmam lazım acaba teşekkür ederim
Adem Helvacı
By_Trol Üstat yazılımı daha yeni kurdum emeğiniz gerçekten çok teşekkür ederim oldu herşey için çok sağolun bu verdiğiniz yazılım son sürümdür acaba.U udsergun
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeyin sizin tv ye uymaz uygun yazılım barkod bilgilerine göredir linkini verdiğim yazılımı yükleyin.
Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sevgili ademi etiketlemişsin ama yazılımı sevgili By_Trol vermişti ,gerçi önemli değil sadece hatırlatma idi benimkisiAdem Helvacı U udsergun,
Üstat yazılımı daha yeni kurdum emeğiniz gerçekten çok teşekkür ederim oldu herşey için çok sağolun bu verdiğiniz yazılım son sürümdür acaba.
Peki seri no ?vestel vestel 4k smart 49ud9300 49 led tv mb130 versıyon 3 ıncın full yazılım talep edebılırmıyız. yazılım guncellemsı yaparken bı yanlızk uzere versıyon4 guncellemesı attım tv palı pozısyonda kaldı. asıl sorunum netfılıx acılmıyordu uygulam kısmından gırıp acmaya calısınca sıyah ekranda kalıyordu. burdan baslayan sorun suan ıcın guncel durum tv kapalı stantby ısı yanıp sonuyor sureklı ama hıc bır hareket yok en son yapılan ıslem versıyon 4 yazılım yukseltmesı yaptım . sımdıden tesekkurlerımı ıletıyorum. F fikoloji TEKNOWEST
herhalde yok
merhabalar böyle güzel bir forum oluşturduğunuz için teşekkür eder başarılarınızın devam etmesini dilerim .
benim sorum şu resimde gördüğümüz tv için (TKGS) lı bir yazılım varmı. yaşlı insanlar kullanıyor.
Kanalları güncel tutmak için lazım yardımcı olursanız sevinirim sağlıklı günler