Tamam hocam emeğine sağlık bu gecede atsam olur indiririm benYazılımı almıyorsa farklı bir yazılım var yarın sabah linkini veririm.
Tamam hocam emeğine sağlık bu gecede atsam olur indiririm benYazılımı almıyorsa farklı bir yazılım var yarın sabah linkini veririm.
Ustam herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için ama 40 saniye değil 4 dkka bekledim yine almıyor yazılımı. Tmm İnşallah yarın msjınızı dört gözle bekliyorum.Yazılımı almıyorsa farklı bir yazılım var yarın sabah linkini veririm.
Şu an telefondayım arşiv iş yerinde bilgisayardaTamam hocam emeğine sağlık bu gecede atsam olur indiririm ben
Tamam hocam eyvallah Allah razı olsun senden ugrasiyorsunŞu an telefondayım arşiv iş yerinde bilgisayarda
ja es ist anders Die Größe der Software des Fernsehgeräts ohne Smart-Funktion ist kleiner.dass der Inhalt von MB110_M51.bin für eine Nicht- Smart- Karte anders ist?
Denedim Hocam aynı ışık yanmiyor. Usb elektrik geliyor ama içindeki almıyor. Devamlı yüklediğim surumleride yükleyemiyorum aynıG gktgkrhn
Bu linkteki sizin resmini eklediğiniz barkoda ait full yazılım linki aşağıdadır.
?
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
merhabalar böyle güzel bir forum oluşturduğunuz için teşekkür eder başarılarınızın devam etmesini dilerim . benim sorum şu resimde gördüğümüz tv için (TKGS) lı bir yazılım varmı. yaşlı insanlar kullanıyor. Kanalları güncel tutmak için lazım yardımcı olursanız sevinirim sağlıklı günlertavsiyeforumu.com
Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Besleme kartında anakarta gözle görülür bir şey yok kondansatorler şişme yapmamis saglam gorunuyorDenedim Hocam aynı ışık yanmiyor. Usb elektrik geliyor ama içindeki almıyor. Devamlı yüklediğim surumleride yükleyemiyorum aynı
Hocam bide bunun ilk fabrika surumu 3.2.7 idi. Elinde varmiBesleme kartında anakarta gözle görülür bir şey yok kondansatorler şişme yapmamis saglam gorunuyor
Das erneute Programmieren von 25L1606 bringt nichts. Die LED blinkt weiter. Die Inhalte aller meinen mb110_PM51.bin sind gleich.ja es ist anders Die Größe der Software des Fernsehgeräts ohne Smart-Funktion ist kleiner.
Kırmızı yazıya dikkat Dymo1Frage: Kann ich die Dateien, die ich früher von dieser Karte heruntergeladen habe, irgendwie ohne Menü-Aufruf wieder in die Karte lade? (über den USB-Stick).
<--- Bu usb içeriğimi
Yalnızca bu iki dosyanın boş bir USB belleğe kaydedilmesi gerekir mi?Kırmızı yazıya dikkat Dymo1
Usb içinde sadece tv yazılımı olmalı ,başka dosya olmamalı, fat32 olmalıYalnızca bu iki dosyanın boş bir USB belleğe kaydedilmesi gerekir mi?
Klasörsüz mü? Senaryo metni olmadan?
Tamam düğmesi basılıyken TV açılsın mı?