Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Yazılımı almıyorsa farklı bir yazılım var yarın sabah linkini veririm.
Ustam herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için ama 40 saniye değil 4 dkka bekledim yine almıyor yazılımı. Tmm İnşallah yarın msjınızı dört gözle bekliyorum.

@Germirli Yazılım isterken yazdığınız seri numara bu --> 7924759701317 Bu numaraya ait full yazılım.
Link
?

Son düzenleme:
@gktgkrhn
Bu linkteki sizin resmini eklediğiniz barkoda ait full yazılım linki aşağıdadır.
?

Full yazılım link
?

@gktgkrhn
Bu linkteki sizin resmini eklediğiniz barkoda ait full yazılım linki aşağıdadır.
?

Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Denedim Hocam aynı ışık yanmiyor. Usb elektrik geliyor ama içindeki almıyor. Devamlı yüklediğim surumleride yükleyemiyorum aynı

Denedim Hocam aynı ışık yanmiyor. Usb elektrik geliyor ama içindeki almıyor. Devamlı yüklediğim surumleride yükleyemiyorum aynı
Besleme kartında anakarta gözle görülür bir şey yok kondansatorler şişme yapmamis saglam gorunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Besleme kartında anakarta gözle görülür bir şey yok kondansatorler şişme yapmamis saglam gorunuyor
Hocam bide bunun ilk fabrika surumu 3.2.7 idi. Elinde varmi

Son düzenleme:
ja es ist anders Die Größe der Software des Fernsehgeräts ohne Smart-Funktion ist kleiner.
Das erneute Programmieren von 25L1606 bringt nichts. Die LED blinkt weiter. Die Inhalte aller meinen mb110_PM51.bin sind gleich.
Ich habe auf der Platine einen Adapter gesetzt, damit ich das wiederholte Löten des Speichers vermeide. Siehe Bild.
Frage: Kann ich die Dateien, die ich früher von dieser Karte heruntergeladen habe, irgendwie ohne Menü-Aufruf wieder in die Karte lade? (über den USB-Stick).

19FBE127-6AD1-4C44-96FE-21CEAEEB2BE7.jpg
63D652A2-57AF-4A00-97D5-8E966101E37D.jpg

Yanıp sönmenin nedeni mb110_PM51.bin değil.

Frage: Kann ich die Dateien, die ich früher von dieser Karte heruntergeladen habe, irgendwie ohne Menü-Aufruf wieder in die Karte lade? (über den USB-Stick).
19FBE127-6AD1-4C44-96FE-21CEAEEB2BE7.jpg
<--- Bu usb içeriğimi :alala
Kırmızı yazıya dikkat Dymo1 :)

Kırmızı yazıya dikkat Dymo1 :)
Yalnızca bu iki dosyanın boş bir USB belleğe kaydedilmesi gerekir mi?

Klasörsüz mü? Senaryo metni olmadan?

Tamam düğmesi basılıyken TV açılsın mı?

Yalnızca bu iki dosyanın boş bir USB belleğe kaydedilmesi gerekir mi?

Klasörsüz mü? Senaryo metni olmadan?

Tamam düğmesi basılıyken TV açılsın mı?
Usb içinde sadece tv yazılımı olmalı ,başka dosya olmamalı, fat32 olmalı

Geri
Üst Alt