By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
G gktgkrhn
Bu linkteki sizin resmini eklediğiniz barkoda ait full yazılım linki aşağıdadır.
?

Full yazılım link
?

G Çevrimdışı

gktgkrhn

Yeni Üye
19 Haz 2020
10
35
G gktgkrhn
Bu linkteki sizin resmini eklediğiniz barkoda ait full yazılım linki aşağıdadır.
?

Full yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Denedim Hocam aynı ışık yanmiyor. Usb elektrik geliyor ama içindeki almıyor. Devamlı yüklediğim surumleride yükleyemiyorum aynı

G Çevrimdışı

gktgkrhn

Yeni Üye
19 Haz 2020
10
35
Denedim Hocam aynı ışık yanmiyor. Usb elektrik geliyor ama içindeki almıyor. Devamlı yüklediğim surumleride yükleyemiyorum aynı
Besleme kartında anakarta gözle görülür bir şey yok kondansatorler şişme yapmamis saglam gorunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Besleme kartında anakarta gözle görülür bir şey yok kondansatorler şişme yapmamis saglam gorunuyor
Hocam bide bunun ilk fabrika surumu 3.2.7 idi. Elinde varmi

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Dymo1

Yeni Üye
23 May 2020
28
44
ja es ist anders Die Größe der Software des Fernsehgeräts ohne Smart-Funktion ist kleiner.
Das erneute Programmieren von 25L1606 bringt nichts. Die LED blinkt weiter. Die Inhalte aller meinen mb110_PM51.bin sind gleich.
Ich habe auf der Platine einen Adapter gesetzt, damit ich das wiederholte Löten des Speichers vermeide. Siehe Bild.
Frage: Kann ich die Dateien, die ich früher von dieser Karte heruntergeladen habe, irgendwie ohne Menü-Aufruf wieder in die Karte lade? (über den USB-Stick).

19FBE127-6AD1-4C44-96FE-21CEAEEB2BE7.jpg
63D652A2-57AF-4A00-97D5-8E966101E37D.jpg

Geri
Üst Alt