VESTEL müşteri hizmetlerinin cevabı tam olarak tahmin ettiğim şey:bu anakartin rami 768 mb siz nasil 256mb yaptiniz ki?Medion servis sitesindeki yazilimlar sadece güncelleme yazilimlariZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu sayfada MD ile baslayan seri numaranizi yazarak uygun yazilimi bulabilirdiniz.Ama su anki durum icinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu sayfaya msg atip durumunuzu bildirin full yazilim isteyin.Ama yurtdisi icin üretilen ürünlerin full yazilimlarini yine vestel yardimci oluyor vestelede msg atip yardim istemeyi deneyebilirsiniz
Eger ikiside yardimci olamazlarsa/kart degisimi önerirlerse, forumda paylasilan mb110 yazilimlarini denemek veya anakart degistirmekten baska careniz kalmiyor.
Evet ,tüm(yani full) yazılımdırSelam,
Buradaki uzmanlar için iki temel sorum var:
1. Bu dosyalar anakartın tüm yazılımı mıdır, yoksa hala büyük yazılım modülleri var mı?
mbxxx_de.b
mbxxx_pm51.b
mbxxx_romboot.b
usb_auto_update_g7p
2. DDR3 SDRAM hangi işlev için kullanılır? Çünkü bazı kartlar bu çipi lehimlemez
ben arkadasin türkcesini anlamakta zorlaniyorum ,sanki GT kullaniyor gibi.Evet haklisiniz, full yazilimdir.@hosbulduk ,ne dersin
Google çevirmeninin çevirmenin dosya adlarını da değiştirdiğine şaşırdım. (_en.bin'den _de.bin yapar) :-)Evet ,tüm(yani full) yazılımdır
Core software zaten farklı isimle başlar,genelde *.txt dosyası bulunmaz
hosbulduk ,ne dersin
Google ingilizleri sevmiyor demekki ,ama almanları sevdiği ortaya çıktıGoogle çevirmeninin çevirmenin dosya adlarını da değiştirdiğine şaşırdım. (_en.bin'den _de.bin yapar) :-)
Türkçeyi anlamadığım için metnimi Almanca'dan Türkçe'ye çevirdim.Google çevirmeninin çevirmenin dosya adlarını da değiştirdiğine şaşırdım. (_en.bin'den _de.bin yapar) :-)
GT bunu ceviremez
Sen almancasını yaz o zaman ,(fiko kovalayacak bizi buradan )GT bunu ceviremez
valla konuya bizi kendisi davet ettifiko kovalayacak bizi buradan