hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu TV'nin tam yazılımını nerede bulabilirim.
bu anakartin rami 768 mb siz nasil 256mb yaptiniz ki?Medion servis sitesindeki yazilimlar sadece güncelleme yazilimlari bu sayfada MD ile baslayan seri numaranizi yazarak uygun yazilimi bulabilirdiniz.Ama su anki durum icin bu sayfaya msg atip durumunuzu bildirin full yazilim isteyin.Ama yurtdisi icin üretilen ürünlerin full yazilimlarini yine vestel yardimci oluyor vestelede msg atip yardim istemeyi deneyebilirsiniz
Eger ikiside yardimci olamazlarsa/kart degisimi önerirlerse, forumda paylasilan mb110 yazilimlarini denemek veya anakart degistirmekten baska careniz kalmiyor.

D Çevrimdışı

Dymo1

Yeni Üye
23 May 2020
28
44
Selam,
Cevabınız için teşekkürler.
Bence VESTEL'e yapılan bir sorgulama karmaşık olacak. Vestel kesinlikle sahip olmadığım TV'nin seri numarasını isteyecektir.
Çünkü bu kart televizyonumdan gelmiyor.

Televizyonumu düzeltmek için ebay'de başka bir kartla (MB110P) bu kartı aldım.
Bu forum sayesinde orijinal kartımı onarabildim ve MB110P kartı televizyonuma uyarlayabildim.

Bundan sonra LAN / WLAN'ı olmadığı için bu kartı denemeye başladım ve yeni yazılımla ağ uyumlu olmasını istedim.
Bu deneme sırasında, kart yalnızca yazılım tam olarak yüklendikten sonra yanıp söner.

Resim hala çalıştığı andan itibaren geliyor.
Bu forumdan birçok tam sürümü denedim. Davranış aynı kalır.

Başka bir sorum daha var:
Bu kartta DDR3 RAM yok (U72 yuvası boş). Bu depolama alanı ne için?

D Çevrimdışı

Dymo1

Yeni Üye
23 May 2020
28
44
anakartinizin üzerinde de seri numarasi veya QR kodu var .Yazilim bulup yükleyebilirseniz büyük ihtimalle panel yazilimi uyumsuzlugu cikacaktir cikma kart takildigi icin ama forumda paylasilan panel yazilimlariyla o sorununuzu cözmek mümkün.
Bu rakamları mı kastediyorsun?

Daha sonra doğru panel dosyasını yüklemek büyük bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

A7297EE0-80BD-4522-A6BF-B7B2EA15A583.jpg

P Çevrimdışı

PhysicsOFF

Yeni Üye
16 Haz 2020
2
37
herkese merhaba..

vestel 48pf8575 marka TV kullanıcısıyım.smart tv ama program yüklenmiyor,marketi yok.benim bu televizyondan yazılım yükleyerek İPTV izlemem mümkün mü ?

IMG_20200616_010612.jpg

Geri
Üst Alt