TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
seri no paylaşın ful verelim42pf9060 cihaza yazılım atmaya çalıştım ama logo ekranda kaldı ne yapabilirim ?
seri no paylaşın ful verelim42pf9060 cihaza yazılım atmaya çalıştım ama logo ekranda kaldı ne yapabilirim ?
Cok Tesekkür ederim. Yazilimi 3.26.10.1 olarak güncelledim ama sorun ayni sekilde devam ediyor.3.26.10.1 denenebilir mi ? By_Trol211S V1-V3 Yazılım Güncelleme
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...tavsiyeforumu.com
Seri no : 6979865 300143seri no paylaşın ful verelim
kolay gelsin 17mb97 yazılıma ulaşamıorum yardımcu olur musunuzmenü 4725 yapıp tekrar kontrol ediniz. 45.23.64 versiyonuna çıkmış mı bakın, çıkmamış ise yukarıda paylaştığım linkteki yazılımı yükleyinizÖnemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
sorun nedir?eger youtube ise youtube güncellemesi mevcut, baska problem ise full yazilim icin tv nizin seri numarasini paylasmaniz gerekiyor.kolay gelsin 17mb97 yazılıma ulaşamıorum yardımcu olur musunuz
Adem abi konuyla alakalı olarak bu vestel yazısı gelip gidiyor tv açılmıyor buna ful yazılım yükledim olmadı anakartını mı değiştirelim tavsiyeniz nedir ya da besleme kartı ile ilgili Bi arızası olabilir miselamlar abi geçen de yazdım vestel yazısından sonra kapanıyor sürekli bu şekilde tekrarlıyor cihaz
vestel 55UA8300
SN 7533808 600433
verdiğiniz ful yazılımı kumandadan ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım standby ışığı hızlı yanıp sönünce tuşu bıraktım 1-2 dakika sonra standby ışığı yavaş yavaş yanıp söndü vestel yazısı geldi tekrar kapandı yani sorun aynı şekilde devam ediyor
evet youtube güncellemesi için sadecesorun nedir?eger youtube ise youtube güncellemesi mevcut, baska problem ise full yazilim icin tv nizin seri numarasini paylasmaniz gerekiyor.
kolay gelsin rica etsem bu tv nin kurtarma veya ful yazılımı lazım