TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
mb90 anakartlı cihaz donanımsal düşük kalıyor.çalışıyorsa hiç kurcalamayın.
televizyonumun yazılımını güncellemek gerekir mi?
mb90 anakartlı cihaz donanımsal düşük kalıyor.çalışıyorsa hiç kurcalamayın.
televizyonumun yazılımını güncellemek gerekir mi?
yazılımsal olduğunu zannetmiyorum.
ful yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adem Helvacı hocam bir süredir takip ediyorum ve sorunlarımı aşmaya çalışıyorum fakat olmadı. En son yazmakta çare buldum
Resimdeki TV Telefunken 49tu8560
Sorunum son bir kaç gündür YouTube ve Netflix açılıyor. Videoya tıklayınca yükleniyor yazısında kalıyor. Ip verdim DNS verdim olmadı. Yazılım gördüm ki baya eski yenileri indirip yazayım dedim fat32 USB ye bin dosyasını attım titaniuö olanı. Fakat TV ye takınca menü 1505 yapıyorum hiçbir şey gelmiyor. Kapatıyorum ok tuşuna basılı tutarak açıyorum hiç bir şey olmuyor. Bunu nasıl çözebiliriz ?
İlginiz teşekkür ederim ama o panel çıkmıyor
Sanırım uydu alıcısı harici kullanıyorsunuz.Adem Helvacı hocam bir süredir takip ediyorum ve sorunlarımı aşmaya çalışıyorum fakat olmadı. En son yazmakta çare buldum
Resimdeki TV Telefunken 49tu8560
Sorunum son bir kaç gündür YouTube ve Netflix açılıyor. Videoya tıklayınca yükleniyor yazısında kalıyor. Ip verdim DNS verdim olmadı. Yazılım gördüm ki baya eski yenileri indirip yazayım dedim fat32 USB ye bin dosyasını attım titaniuö olanı. Fakat TV ye takınca menü 1505 yapıyorum hiçbir şey gelmiyor. Kapatıyorum ok tuşuna basılı tutarak açıyorum hiç bir şey olmuyor. Bunu nasıl çözebiliriz ?
ilgininize teşekkürler.başka bir yazılımla olay çözüldü.bu seri kartlar yazılımsal olarak sıkıntılı.mecbur kalmadıkca ellememek gerekiyor.17mb70 serisinden panel dosyası alma şansımız varmı.yedekte dursun lazım olacak galibaO ozerk, başka bir anakartmı taktınız verdiğim orj full yazılım. grafik işlemcide sorun olabilir.
Evet hdmı da idi dahiliye alınca oldu ve sorunda çözüldü. Çok teşekkürler.Sanırım uydu alıcısı harici kullanıyorsunuz.
Kumandadan kaynak tuşuna basip TV ye alın ardından menü 1505 yapın
Çözüme ulaştım çok teşekkürlerTv yi ilk kuruluma dönderip tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.