Tv aç,menü +4725 ile servis menüye gir , "Tuning Settings" gelip OK bas ve çıkan fotoyu buraya ekle bakayım ,tuner ne imiş merak ettim ,bu iş bana hatalı tunerden kaynaklı gibi geliyor ,hatalı ise değiştirelim tuner cinsiniyok turksat kurulumunu yapsamda sinyal hiç almadığı için olabilir denedim yine bir ümit yine hüsran
hw profilindeki tuner tipi si2156, benim mb95 ile aynitunerden kaynaklı gibi geliyor
O zaman tuner gidik diyebiliriz ,antenden gelen kablo sağlam isehw profilindeki tuner tipi si2156, benim mb95 ile ayni
Merhaba ustadlarım ful yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim
iyi forumlar,
Vestel 3D 43FA8500 LED TV m var ve aynı sorun bendede var. Acaba yazılımsal mı sorun yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Eskiden çok nadir kapanıp açılıyordu . Bu aralar bazen 10 dakikada bir kapanıp açılıyor. Ama laptopu HDMI ile bağlayıp izlerken çok nadir kapanıp açılıyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok Teşekkür ederim ....
TEKNOWEST
Adem Helvacı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full
Yükleme anlatım full : tıklayınız
full
SN: 7891130 700067 MB140 için yazılım atabilir misiniz? 3 kere kendini kapatıp açıyor sonra stand-by moduna geçiyor.
F fikoloji ustam müsaitseniz bakabilir misiniz?
mb9x desteğimiz kaldırılmıştır. r,skli bir karttır yazılım paylaşmıyoruzAdem Helvacı, ustam kolay gelsin benim ufak bi sorunum var vestel 40pf7120 modeli yazılım sürümü V2.2.4t ve çok eski senden ricam bana en sok kırmızı arayüzlü olan yazılımı mevcut ise paylaşabilirmisin :( SN:7223459 400347 yardımını bekliyorum :(
Hocam endişenizi anlıyorum ama yazılım bulamazsam zaten çöp olacak düşünün kalp krizi geçiren bir hasta misali kalbi şoklamazsak ölecek sizden ricam eğer var ise bu sürümün yazılımını paylaşırmısın ???mb9x desteğimiz kaldırılmıştır. r,skli bir karttır yazılım paylaşmıyoruz
Bu endişe değil öneri. Ben paylaşmıyorum diğer arkadaşlar paylaşırmi bilememHocam endişenizi anlıyorum ama yazılım bulamazsam zaten çöp olacak düşünün kalp krizi geçiren bir hasta misali kalbi şoklamazsak ölecek sizden ricam eğer var ise bu sürümün yazılımını paylaşırmısın ???