teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Önce kurtarma denedim, olmayınca full de denedim. Zaten ikisinde de aynı yöntem anlatılmış, sanıyorum sadece yazılımlar farklı. Ama ikisinde de durum hiç değişmedi. Usb bellekten okuyor gibi gelmedi bana. Lamba hızlı hızlı yanıp sönüyor ama bu hiç bitmiyor. Cihaz modeli: Hı-Level 32HL520 32" ŞASE VESTEL 17MB140 SN: 7773992 700330
Full yazılım kumandanın OK tuşu ile olur :ok

B Çevrimdışı

bayram4039

Yeni Üye
6 Ağu 2018
21
Önce kurtarma denedim, olmayınca full de denedim. Zaten ikisinde de aynı yöntem anlatılmış, sanıyorum sadece yazılımlar farklı. Ama ikisinde de durum hiç değişmedi. Usb bellekten okuyor gibi gelmedi bana. Lamba hızlı hızlı yanıp sönüyor ama bu hiç bitmiyor. Cihaz modeli: Hı-Level 32HL520 32" ŞASE VESTEL 17MB140 SN: 7773992 700330

Eğer sürekli ışık yanıp sönüyorsa yazılım uyumlu değildir farklı bir yazılım atmaya çalışıyorsunuzdur. ilk önce sitede mb140 kurtarma yazılımını atmayı deneyiniz olmazsa eğer seri numarasıyla full yazılım talep ediniz ve onu yükleyin.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
WhatsApp-Image-2020-04-18-at-02.45.15.jpg

Full yazılım gönderebilirmisiniz.
Ekran'a vestel yazısı geldikten sonra kapanıyor kurtarma yazılımı çözüm olmadı.

Yükleme anlatım full : tıklayınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hangi full yazılım denediniz size paylaşılmış olan bir full yazılım görmedim ?

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
Evet, ben de öyle yaptım zaten. Farklı bir tuşa bastığımı düşündüren nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi full yazılım denediniz size paylaşılmış olan bir full yazılım görmedim ?
Bu siteyi bulmadan önce gördüğüm başka bir sitede bu seri numaraya uygun olduğu söylenen hem kurtarma hem de full yazılım denedim. Bir başka kullanıcı aynı seri noya uygun yazılım istemişti. Admin arkadaş da bunu yükleyin diye paylaşmış. Onu denedim. Site ismini özellikle paylaşmadım, ben de bir yazılım sitesinde admin olarak site yönetiyorum, bizim sitemizde pek hoş karşılanmıyor başka site ismi paylaşılması... Ama sorun yoksa indirdiğim dosyanın mevzu olduğu siteyi yazabilirim.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
Tv aç,menü +4725 ile servis menüye gir , "Tuning Settings" gelip OK bas ve çıkan fotoyu buraya ekle bakayım ,tuner ne imiş merak ettim ,bu iş bana hatalı tunerden kaynaklı gibi geliyor ,hatalı ise değiştirelim tuner cinsini :ok
hw profilindeki tuner tipi si2156, benim mb95 ile ayni

teraspy teraspy tuner modeli si2156 hosbulduk hosbulduk söylediği gibi. ilk güncelleme öncesi uydu normal şekilde vazifesini görüyordu aslında güncelleme sonrası böyle oldu.

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
Gördüğüm kılavuzda her iki işlem için de şöyle yazıyordu: "Kurtarma yazılımını FAT32 formatladığınız bir usb belleğe kopyalayın. Bilgisayarın USB girişine takın. Kumandadan OK tuşuna basarak tv'nin fişini takın. StandBy ledi hızlı hızlı yanıp sönene kadar OK tuşunu bırakmayın." Yine yazının hemen altında da başka bir linkle yine .bin uzantılı bir başka dosya verilmiş. Orada da birebir aynı yöntem anlatılmış. Ben bunu uyguladım. Yanlışlık nerede?

H Çevrimdışı

hierapolice

Yeni Üye
18 Nis 2020
6
40
mrb ben bugün tv yi usb ile güncelledim ama youtube çalışmıyor,menü sapsarı oldu.dahada kötü oldu yani,eski sürüme nasıl geri yüklerim,fabrika ayarlarına geri dönerek tv eski halini almazmı?..keşke güncellemeseydim,en azından iyi kötü youtube çalışıyodu..desteğini cekmis youtube ama eski tv nin ilk beraberinde gelen sürüm çalışıyodu..ne yapabilirim?
IMG_20200418_154140.jpg
?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
mrb ben bugün tv yi usb ile güncelledim ama youtube çalışmıyor,menü sapsarı oldu.dahada kötü oldu yani,eski sürüme nasıl geri yüklerim,fabrika ayarlarına geri dönerek tv eski halini almazmı?..keşke güncellemeseydim,en azından iyi kötü youtube çalışıyodu..desteğini cekmis youtube ama eski tv nin ilk beraberinde gelen sürüm çalışıyodu..ne yapabilirim?
IMG_20200418_154140.jpg
?
cihazınız mb96 anakart lı mb96 anakartlar donanımsal olarak düşük kaldığı için youtube açmıyor android box yada anycast cihazı ile tlf daki uygulamaları tv ekranına yansıtabilirsiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20200418_154140.jpg
?
Selam mb96 ana kart bunlarda YouTube desteği yoktur, menünün değişmesi mühim değildir

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Salim Ayazseven

Aktif Üye
18 Nis 2019
60
57
Merhaba, ekte bulunan tv ye uygun güncelleme varmıdır. Led Lambasi Yesil ve Kirmizi arasinda devamli degisiyor
Şimdiden teşekkürler.

IMG-20200416-WA0002.jpg
IMG-20200416-WA0004cefe1de212ee0063.jpg

Geri
Üst Alt