Y Çevrimdışı

YsnTsn

Yeni Üye
15 Nis 2020
17
43
Servis menü resmini tekrar eklermisin.

ekledim üstad

vestel-son.jpg

Y Çevrimdışı

YsnTsn

Yeni Üye
15 Nis 2020
17
43
vestel-ici21ca068241689f20.jpg

TEKNOwest TEKNOWEST
@Ademhelvacı
F fikoloji
teraspy teraspy
By_Trol By_Trol
bahsetmiş olduğum gibi tv nin içini açıp soketleri kontrol ettim ancak gevşek sokete ve şişmiş herhangi bir parça bulamadım . ancak vestel sanki revizyonlu bir tv yi bana satmış gibime geldi . resimde de paylaştığım gibi servis etiketi gibi gördüğüm isim ve soy isim (Meral Binicier) yazılı etiketi paylaştım . sizce böyle bir durum söz konusu mudur .... ve artı olarak iki adet sökülüp takılmayan vida çıktı ... birinin yerini buldum ama diğeri fazla ( iyi usta malzeme artırandır derler :) )
teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

TEKNOwest TEKNOWEST
@Ademhelvacı
F fikoloji
teraspy teraspy
By_Trol By_Trol
bahsetmiş olduğum gibi tv nin içini açıp soketleri kontrol ettim ancak gevşek sokete ve şişmiş herhangi bir parça bulamadım . ancak vestel sanki revizyonlu bir tv yi bana satmış gibime geldi . resimde de paylaştığım gibi servis etiketi gibi gördüğüm isim ve soy isim (Meral Binicier) yazılı etiketi paylaştım . sizce böyle bir durum söz konusu mudur .... ve artı olarak iki adet sökülüp takılmayan vida çıktı ... birinin yerini buldum ama diğeri fazla ( iyi usta malzeme artırandır derler :) )
teşekkürler
Revizyonlu ürünü belirtiyorlar diye biliyorum :)
Kart boştamıydı ,yoksa vidalımı :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet, ben de öyle yaptım zaten. Farklı bir tuşa bastığımı düşündüren nedir?

Bu siteyi bulmadan önce gördüğüm başka bir sitede bu seri numaraya uygun olduğu söylenen hem kurtarma hem de full yazılım denedim. Bir başka kullanıcı aynı seri noya uygun yazılım istemişti. Admin arkadaş da bunu yükleyin diye paylaşmış. Onu denedim. Site ismini özellikle paylaşmadım, ben de bir yazılım sitesinde admin olarak site yönetiyorum, bizim sitemizde pek hoş karşılanmıyor başka site ismi paylaşılması... Ama sorun yoksa indirdiğim dosyanın mevzu olduğu siteyi yazabilirim.

megamehmet' Alıntı:

Önce kurtarma denedim, olmayınca full de denedim. Zaten ikisinde de aynı yöntem anlatılmış
Bu şekilde yazınca bende full yazılımın OK tuşuyla olacağını belirttim sadece :)

teraspy teraspy tuner modeli si2156 hosbulduk hosbulduk söylediği gibi. ilk güncelleme öncesi uydu normal şekilde vazifesini görüyordu aslında güncelleme sonrası böyle oldu.
Benim ilk şüphem tuner oldu ,bu yüzden "acaba" ,demiştim :ok

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

TEKNOwest TEKNOWEST
@Ademhelvacı
F fikoloji
teraspy teraspy
By_Trol By_Trol
teşekkürler
revizyonlu değil kontrol eden kişilerini etiketleri.kabloların girdiği soketler bazen yerin den çıkıyor geride kalıyor bu yüzden yazmıştım kontrol edin diye.ozaman anakarta müdahale edilemesi gerekli bunuda servis yapabilir.mb96 kapanma bülteni uygulanacak

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Geri
Üst Alt