Ayhan--sfm
Aktif Üye
- 24 Ağu 2019
- 69
- 34
Öncelikle çok tşk ederim hocam core yazılım la ful yazılım arasindaki fark nedir acaba ?Yazılım yükleme ile alakalı sorumluluk tamamen sizde full yazılım link V.3.6.6s
?
[Gizli İçerik]
Öncelikle çok tşk ederim hocam core yazılım la ful yazılım arasindaki fark nedir acaba ?Yazılım yükleme ile alakalı sorumluluk tamamen sizde full yazılım link V.3.6.6s
?
[Gizli İçerik]
3,7,6s çekirdek yazılımını denemişmiydiniz.?
Core yazılımı ana yazılımı (Donanım bilgilerini) ellemeden hataları düzleyen yama yazılım olarak düşünebilirsiniz. Full yazılım ise donanımı da kapsar.Öncelikle çok tşk ederim hocam core yazılım la ful yazılım arasindaki fark nedir acaba ?
Tşk ederim ilgi için Allah razı olsun işiniz rast gelsinCore yazılımı ana yazılımı (Donanım bilgilerini) ellemeden hataları düzleyen yama yazılım olarak düşünebilirsiniz. Full yazılım ise donanımı da kapsar.
Uzaktan kumanda ile Menü 4 7 2 5 Tuşlayın resimi buraya ekleyin.En son yazılımını verebilirmisiniz?
Sizdende ?Tşk ederim ilgi için Allah razı olsun işiniz rast gelsin
Bulduğunuz her yazılımı yükleyemezsiniz. Sizin tv revizyonlu tv nin arkasındaki barkod resmini ekleyin. Diğer ustalarımız da size yardımcı olabilir.model no : smart 40pf7120 40" led tv
seri no : 9522072 400001
iptv çalıştırmak için profil dosyasıyla oynadım yüklemeden sonra tv de sıkıntı yokdu. tv yi kapatdım 1 saat sonra tekrar açmak istediğimde vestel logosu çıkıp 1 dk siyah ekran bekliyor tekrar vestel logosu çıkıyor. uygun yazılım varmıdır acaba.
Sizin tv revizyonlu tv nin arkasındaki barkod resmini ekleyin. Diğer ustalarımız da size yardımcı olabilir.
Bu etikette yazan nedir acaba? Adem Helvacı Özürlü ürün 2 yıl Fonksiyonel garanti demiş adem ustacım.
Biraz once baska bi forumda v2.2 bildum yukledim tv acildi fakat ekranda titreme var yazilimlami duzelir acaba
Revizyonlu ürün. Onarıldıktan sonra ucuz satılan.Bu etikette yazan nedir acaba? Adem Helvacı Özürlü ürün 2 yıl Fonksiyonel garanti demiş adem ustacım.
Full yazılım link
Biraz once baska bi forumda v2.2 bildum yukledim tv acildi fakat ekranda titreme var yazilimlami duzelir acaba