Y Çevrimdışı

YsnTsn

Yeni Üye
15 Nis 2020
17
43
İyi forumlar,
Benimde Vestel 3D 43FA8500 LED TV m var ve aynı sorun bendede var. Acaba yazılımsal mı sorun yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Eskiden çok nadir kapanıp açılıyordu . Bu aralar bazen 10 dakikada bir kapanıp açılıyor. Ama laptopu HDMI ile bağlayıp izlerken çok nadir kapanıp açılıyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok Teşekkür ederim
.avatar--xss { width: 21px; height: 21px; line-height: 21px !important; margin-right: 2px; } TEKNOwest [IMG alt="TEKNOWEST"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/3/3256.jpg?1586027250[/IMG] @TEKNOWEST
.avatar--xss { width: 21px; height: 21px; line-height: 21px !important; margin-right: 2px; } Adem Helvacı [IMG alt="Adem Helvacı"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG] @Adem Helvacı

TEKNOwest TEKNOWEST
@ademhelvacı
By_Trol By_Trol
F fikoloji
teraspy teraspy

üstadlar sıkıntıyı çözemedim . yaptığım işlem 3.7.6s den 3.7.6f yükledim ancak olmadı . tv nin içini açtım soketleri ve diğer yerleri kontrol ettim . ordada sıkıntı göremedim . acaba eski sürüm yüklemesinde mi sıkıntı vardı diye düşünüyorum . 3.7.6s yazılım linkini verirseniz birde onu deneyeyim . yada sizlerin önereceği bir şey varsa onu yapayım

E Çevrimdışı

egeservisi

Yeni Üye
19 Nis 2020
15
36
merhabalar bende yeni üye oldum forumunuza , izmirden bana da bir regal 40R4020F Modeli tv yazılımı mevcut ne zamandır arıyorum bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim, herkese mutlu günler dilerim...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
TEKNOwest TEKNOWEST
@ademhelvacı
By_Trol By_Trol
F fikoloji
teraspy teraspy

üstadlar sıkıntıyı çözemedim . yaptığım işlem 3.7.6s den 3.7.6f yükledim ancak olmadı . tv nin içini açtım soketleri ve diğer yerleri kontrol ettim . ordada sıkıntı göremedim . acaba eski sürüm yüklemesinde mi sıkıntı vardı diye düşünüyorum . 3.7.6s yazılım linkini verirseniz birde onu deneyeyim . yada sizlerin önereceği bir şey varsa onu yapayım
Yazdıklarınıza göre yazılım çözüm olmamış servisten destek alın ana karttan bir parça söküp yerine farklı bir parça takacak teknik donanıma ihtiyaç var.

D Çevrimdışı

Dmrts29

Yeni Üye
19 Nis 2020
7
32
Full yazılım link
?
[Gizli İçerik]

20200419_160048.jpg

Boyle bir hata aliyorum ( menu 1+5+0+5 ) ile yuklemek istedim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
20200419_160048.jpg

Boyle bir hata aliyorum ( menu 1+5+0+5 ) ile yuklemek istedim
OK tuşu ile yüklenecek full yazılım verdim.
Kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutarken tv nin fişini prize takın öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayıncaya kadar OK tuşunu bırakmayın yanıp sönme yaklaşık 30 saniye sonra başlar başladıktan sonra OK tuşunu bırakın yazılım yüklenir.

Son düzenleme:
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
D Çevrimdışı

Dmrts29

Yeni Üye
19 Nis 2020
7
32
Hmm peki böyle ürünler satın aldığımızda çıkarmı yoksa sunarlarmı bizlere abi bu ürün böyle diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim

Cikmaz cunku ben uretim fabrikasinin icinden aldim calisana ozel bu urunler piyasa degerinin yari fiyati

OK tuşu ile yüklenecek full yazılım verdim.
Kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutarken tv nin fişini prize takın öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayıncaya kadar OK tuşunu bırakmayın yanıp sönme yaklaşık 30 saniye sonra başlar başladıktan sonra OK tuşunu bırakın yazılım yüklenir.

Ustam talimatlari uyguladim bi turlu led yanip sonmedi 1-2 dk kadar bekledim 10-15 defa tekrarlamisimdir ayni islemi flash bellek degistirip denedim olmuyor

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Dmrts29

Yeni Üye
19 Nis 2020
7
32
Cikmaz cunku ben uretim fabrikasinin icinden aldim calisana ozel bu urunler piyasa degerinin yari fiyati

Ustam talimatlari uyguladim bi turlu led yanip sonmedi 1-2 dk kadar bekledim 10-15 defa tekrarlamisimdir ayni islemi flash bellek degistirip denedim olmuyor

TMM BAŞARDIM USTAM OLDU TV VERSİYON GÜNCEL OLDUĞU İÇİN İPTV DE GELDİ DENİYORUM ÇALIŞIR İNŞ. ELLERİNİZE SAĞLIK HEPİNİZİN

Iptv calisiyor goruntu kaliteside iyi sadece kanal gecisleri yavas onuda idare ederiz hepinize tskr ederim

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
TMM BAŞARDIM USTAM OLDU TV VERSİYON GÜNCEL OLDUĞU İÇİN İPTV DE GELDİ DENİYORUM ÇALIŞIR İNŞ. ELLERİNİZE SAĞLIK HEPİNİZİN

Iptv calisiyor goruntu kaliteside iyi sadece kanal gecisleri yavas onuda idare ederiz hepinize tskr ederim
Sorun çözülürse, servis menüsü ile bir resim koyabilirsiniz (manu + 4725)?

Geri
Üst Alt