Full Yazılım yollayabilirmisiniz. Kurtarma yazılımı işe yaramadı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yükleme anlatım full : tıklayınız
Full Yazılım yollayabilirmisiniz. Kurtarma yazılımı işe yaramadı.
seri no yazın full verelim
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE FİNLUX MARKA TV VAR YANLIŞ YAZILIM SONUCU LOGO SOLUK VE TERS ÇIKIYOR ORJİNAL YAZILIM GEREKLİ SANIRIM SİZ DEĞERLİ ÜSTATLARIN ANLATTIKLARINA BAKILIRSA
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK DUA EDERİM
ELİMDEKİ ENVANTERLER
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE FİNLUX MARKA TV VAR YANLIŞ YAZILIM SONUCU LOGO SOLUK VE TERS ÇIKIYOR ORJİNAL YAZILIM GEREKLİ SANIRIM SİZ DEĞERLİ ÜSTATLARIN ANLATTIKLARINA BAKILIRSA
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK DUA EDERİM
ELİMDEKİ ENVANTERLER
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birşey soracağım tam yazılım yükleyecektim fişi çektik cihaz dan yazılımı da zıp dan çıkarıp flaş attım TV taktım ok tuşuna basılı tutup TV fişe taktım bekledim TV hiç tepki vermedi siyah ekranda ışık falan birşey yanmadı kumanda ok tuşunu bırakıp fişi tekrar çekip taktım TV normal şekilde açıldı ne kadar beklemem lazım ok tuşuna basılı tutup fişi takıncaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
2 dakika felan bekledim ok tusHocam birşey soracağım tam yazılım yükleyecektim fişi çektik cihaz dan yazılımı da zıp dan çıkarıp flaş attım TV taktım ok tuşuna basılı tutup TV fişe taktım bekledim TV hiç tepki vermedi siyah ekranda ışık falan birşey yanmadı kumanda ok tuşunu bırakıp fişi tekrar çekip taktım TV normal şekilde açıldı ne kadar beklemem lazım ok tuşuna basılı tutup fişi takınca
Işık hızlı hızlı yanıp sönünce bırakmıyor muyuz ışık hiç yanmadı amaok tuşuna 15 sn basılı tutun
RABBİM SİZDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN DÜZELDİ GÜZEL İNSANLAR GERÇEKTEN MAHÇUP OLDUM İNŞALLAH BİRGÜN BURDA BENİMDE BİRİLERİNE FAYDAM OLUR BAKALIM KISMETZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
USB den olanı silip Yazılımı zip dan çıkarıp tekrar atsamAyhan--sfm, yazılım yüklerken enerji fişini çektiğinizi yazmışsınız spı flash daki mboot yazılımı çökmüştür spı flashın sökülüp programlanması gerekli.
Aynen hocam zip dan çıkarıp atacağım olurmuAyhan--sfm, zip li dozyayı cihaz almazki zip te çıkarmanız gerekli
Aynen hocam zip dan çıkarıp atacağım olurmu
Yazdıklarınıza göre yazılım çözüm olmamış servisten destek alın ana karttan bir parça söküp yerine farklı bir parça takacak teknik donanıma ihtiyaç var.