klasör içinde bulunan mb130_en.bin zipli olan dosyası klasöre çıkartıp klasörsüz olarakTEKNOWEST
Hocam full yazılım %26 da takılıp software upgrade error diye hata veriyor.Nerede hata yapıyor olabilirim?
klasör içinde bulunan mb130_en.bin zipli olan dosyası klasöre çıkartıp klasörsüz olarak
mb130_en.bin
mb130_PM51_connected.bin
mb130_RomBoot_AMZ.bin
usb_auto_update_G10.bin
bu dosyaları flash belleğe kopyalayıp yazılımı yükleme yapın
Ustam çok teşekkür ederim.ana kart üzerindeki 1xxxx ile başlayan kodu google yazarasanız aynı kartı bulabilrisiniz. Servisten orjinal ve sıfır almak isterseniz 2xxx ile olan kodu veriniz
Hocam led yanıp sönüyor,usb ışığı hiç yanmıyor.Deneyebileceğim kurtarma-full başka yazılım var mı?
10125203 2002000850 VPAZ:20275213
SN. 8394626 000850
F fikoloji
Hocam teşekkür ederim fakat usb ışığı hiç yanmıyor,farklı usb ile de denedim.Sadece tvnin ışığı ok e basınca yanıp sönmesi hızlanıyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam teşekkür ederim fakat usb ışığı hiç yanmıyor,farklı usb ile de denedim.Sadece tvnin ışığı ok e basınca yanıp sönmesi hızlanıyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translate:Hocam teşekkür ederim fakat usb ışığı hiç yanmıyor,farklı usb ile de denedim.Sadece tvnin ışığı ok e basınca yanıp sönmesi hızlanıyor.
Bu durumda benim yapabileceğim başka bir durum var mıdır?
Ne yazikki yokturHocam teşekkür ederim fakat usb ışığı hiç yanmıyor,farklı usb ile de denedim.Sadece tvnin ışığı ok e basınca yanıp sönmesi hızlanıyor.
Bu durumda benim yapabileceğim başka bir durum var mıdır?
Tşkselam hayırlı akşamlar dilerim vestel marka tv var birtürlü güncelleştiremedim kanallarıda bulmuyor güncel mb 81 yazılımı atabilirmisiniz seri nosu :7015759300215 yardımcı olumusunuz teşekkürler
Selamlar Ercan Kardeşim;
Yazılımınız Aşağıdaki Linktedir. ?
[Gizli İçerik]