teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selam herkese kolay gelsin.Ci modül kullanıyorum. Digitürk Eutelsat 7c uydusuna geçtiğinden beri d.türk kolay kurulum yapamıyorum. M. Hizmetleri servis derken herkesle görüştüm. Tv için yeni yazılım gerekli olduğunu eski referans istasyonu bilgisinin güncellenmesi gerektiğini söylediler. Cihaz bilgileri bu şekilde. SN:7871503700512 şimdiden ilginize teşekkür ederim.

F370C616-5165-4EF8-B5D1-D46CFE49F5D6.jpg
Bu uydu yeni olduğundan ön tanımlı listede yoktur mutlaka ,olmayınca da el ile yeni eklenen uyduyu ve otomatik DT aratmasındaki frekansı göremez.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam, benzer bir durumla ilgili SEG marka için önerilen mb140 yazılımını yükleyebildim. Açılışta SEG logosu geldi. Herşey çalışıyor. Tek sorun sanıyorum panel versiyonu ile ilgili bir fark... Ekte gönderdiğim resimdeki gibi resimde yanmalar var. Yazılar tam okunmuyor, renkler doğru değil falan. Bu durumda ne yapılabilir?
FOTO
Menü ekranı da şöyle:
FOTO
Panel dosyası gerekli, ama sanırım kasayı söküp panele yapışık barkod fotosu gerekiyor ,emin değilim gerçi :)
F fikoloji , TEKNOwest TEKNOWEST ve By_Trol By_Trol ne dersiniz :ok

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
Evet ,sitede var ama yarın ne olacağı belli olmaz ,en azından senin tvye uyan dosylar ,hem yazılım hem de panel olarak :ok
Yalnız full yazılımı burada bulamadım. Aslında buradan paylaşayım da ihtiyacı olan olursa kullansın. Bununla ilgili notlar aldım bir klasöre ve bütün yazılımları topladım. Buradan paylaşmamın sakıncası yoktur umarım. Varsa yöneticiler kaldırırlar zaten. Yandex diskime yüklüyorum. Biraz sonra link eklerim bu mesaja.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yalnız full yazılımı burada bulamadım. Aslında buradan paylaşayım da ihtiyacı olan olursa kullansın. Bununla ilgili notlar aldım bir klasöre ve bütün yazılımları topladım. Buradan paylaşmamın sakıncası yoktur umarım. Varsa yöneticiler kaldırırlar zaten. Yandex diskime yüklüyorum. Biraz sonra link eklerim bu mesaja.
Sakıncası yok tabii ki :)
bir dosyaya sıkıştırırsan süper olur :ok

T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
SEG smart tvm var youtube izlenmiyordu acılısta beklıyordu buradakı yazılımla o sorunumu duzelltım ama arkasından baska sorun olustu SSIPTV kullanıyorum ya gec acıyor yada hıc acmıyor kanallar yükleniyor ama izlenmiyor(VLC player Ve telefonumdan izliyorum sorun yok SSIPTV de bı sorun var sanırım Güncellemeden sonra pek verim alamıyorum.çözüm öneriniz varmıdır

IMG_20200418_14241452e0c015efb607fc.jpg
IMG_20200418_14374393a17b5f2b3cad0a.jpg
yardım lütfen.

Geri
Üst Alt