M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
ne yazıkki bu indirilen dosyalar ile full yükleme başlamıyor nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yokoono nun gönderdiğinde true idi zaten benim en son gönderdiğim 224t profilinde false olarak görünüyordu onu true yapıp attım ama yine olmadı sonra bi ara kısa devre testi yapacağım panelin anten giriişine çünkü besleme için komple sökmek lazım heralde en azından dışarıdan yapabileceğimi yaparım.

224t nin üzerine 329r yi full yükleme yapmayı denedim fakat içindeki dosyalarla ne yazıkki yükleme başlamıyor.

Merhabalar,

yokoono yokoono ve F fikoloji daha önce göndermiş olduğunuz şekilde 40pf7070 mb95 kart için v224t ye dönüş yapmıştık başarılı ancak kablosuz görüntü aktarımında sorun yaamaktayım bir süre sonra kopma oluyor bağlantı sonrası. Gönderilen v3.6.6 ve v3.2.9 ile full yükleme başlatılamıyor ne yazıkki 366 ya tekrar dönüş için nasıl bir yol izlemeliyim.

IMG_20200415_124443a99b8888a96dba3e.jpg

Merhabalar kok yazilim bulma sansimiz var mi?

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
Sakıncası yok tabii ki :)
bir dosyaya sıkıştırırsan süper olur :ok
Sanırım siteden direk download yapmam izin verilmiyor. Ben de kendi yandex diskime koyup güzelce rar'ladım. İşte linki: Bu arada tekrar model ve seri no paylaşayım: AÇIKLAMA: HI-LEVEL 32HL520 Model ve 7773992 seri numara için FULL yazılım. SEG modeliyle aynıdır. Açılışta SEG logosu gelir. Sadece full yükleme sonrası renk bozukluğu için panel dosyası yüklenmeli. Ayrıca 2020 yılı için Vestel Türksat kanal dosyası da verilmiştir. Tüm açıklamalar içinde. İnşallah birilerine yardımı olur. Bana panel dosyasını gönderen TeknoWest'in katkılarını da unutmayalım. Güle güle kullanın.

etiket.jpg

EK:

Dosyayı buraya aldım :ok
Dosya ( Hi-Level 32HL520 Full.rar ) :

Moderatör tarafında düzenlendi:
M Çevrimdışı

msconfig

Yeni Üye
19 Nis 2020
6
48
msconfig' Alıntı:
Değerli hocalarım benim Telefunken televizyonumda kendi kendine açılıp kapanıyor test sayfasına (bütün ekran,kırmızı,beyaz,sarı gibi) giriyor ve takılıp kalıyor.Ayarlardan fabrika ayarlarına defalarca yükledim fakat düzelmedi.Garantisi 4 nisan 2020 de bitti.Çekirdek yazılımı yada full yazılımı yüklersem düzelir mi?Birde tv ile ilgili bilgiler resimde mevcut. aşağıdaki linkteki hangi dosyaları yükleyebilirim.

Aşağıdaki linkte de sorunu video olarak yükledim.

bu arada böyle güzel bir site hazırlanıp insanlara yardımcı olmanız çok sevindirici kendi adıma teşekkür ederim.Sizin gibi hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardımcı olanların var olması çok sevindirici.

WhatsApp-Image-2020-04-20-at-10.42.39.jpg

Genişletmek için tıkla ...
Full yazılım yükleyebilirsiniz. Ayrıca garantisi biten ürünlerde geçici garanti uzatilma yapti, full yazılım için seri numarası paylaşınız. Düzelmez ise servis çağırıp ücretsiz hizmet alabilirsiniz açıklama; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-3-ay-garanti-uzatti.7657/
fikoloji' Alıntı:
Full yazılım yükleyebilirsiniz. Ayrıca garantisi biten ürünlerde geçici garanti uzatilma yapti, full yazılım için seri numarası paylaşınız. Düzelmez ise servis çağırıp ücretsiz hizmet alabilirsiniz açıklama; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-3-ay-garanti-uzatti.7657/
Değerli hocam bilgiler aşağıda

v.3.62.35.1
mb 130 anakart
-sn:7952855 700050
Karşılıksız herkese yardımcı olmanız çok güzel. Vatandaş sayenizde bilinçleniyor.Youtubeye yüklediğiniz videolar da çok değerli.Teşekkür ederim emeklerinize sağlık
Aşağıdaki yazılımlardan hangileri full oluyor ve hangilerini deneyebilirim yazarsanız çok sevinirim.İki haftadır televizyonla ilgili çok sıkıntı yaşıyorum.

L Çevrimdışı

lkancaltr

Yeni Üye
2 Ocak 2020
12
52
IMG_20200423_191536.jpg

Selam benim sorunum youtube video izlerken yükleniyor yazısı çıkıyor ve donuyor ben yeni mb120 carbon yazılımı yüklüyorum düzeliyor fakat tv yi kapatıp açınca youtube tekrar aynı hatayı veriyor ayrıca tv yi açarken vestel logosu çıkmaz oldu o yüzden full yazılım denemek istiyorum

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20200423_191536.jpg

Selam benim sorunum youtube video izlerken yükleniyor yazısı çıkıyor ve donuyor ben yeni mb120 carbon yazılımı yüklüyorum düzeliyor fakat tv yi kapatıp açınca youtube tekrar aynı hatayı veriyor ayrıca tv yi açarken vestel logosu çıkmaz oldu o yüzden full yazılım denemek istiyorum

S Çevrimdışı

Salim Ayazseven

Aktif Üye
18 Nis 2019
60
57
Merhaba degerli Arkadaslar. elimde bir TOSHIBA var 40L1343DG Anakarti arizali. bunun yerine Anakarti taksam yazilim veya Panel güncellemesi yapmam gerekiyormu ?
Tesekkür ederim.

K Çevrimdışı

korayk19 

Yeni Üye
23 Nis 2020
4
51
IMG_20200423_164218.jpg

yeni aldıgım seg marka televizyonda usuals (motorlu çanak)destegi yok yazılım güncellesem gelirmi?
Selamlar

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
IMG_20200423_164218.jpg

yeni aldıgım seg marka televizyonda usuals (motorlu çanak)destegi yok yazılım güncellesem gelirmi?
Selamlar
Motorlu çanak desteği demek, donanımsal bir şekilde çanak motorunun beslenmesi falan demektir. Böyle bir iş için anakart üzerinde ya da anakarta bağlanabilir biçimde bir besleme donanımı gerekir. Güncelleme ile nasıl olabilir ki?

K Çevrimdışı

korayk19 

Yeni Üye
23 Nis 2020
4
51
Motorlu çanak desteği demek, donanımsal bir şekilde çanak motorunun beslenmesi falan demektir. Böyle bir iş için anakart üzerinde ya da anakarta bağlanabilir biçimde bir besleme donanımı gerekir. Güncelleme ile nasıl olabilir ki?
[/
2000 yılından beri hem bilgisayar kartı olarak hem uydu alıcısı olarak baya çeşit ürün kullandım hepside çalışıyordu enlem ve boylam derecenizi girdiğinizde Disqc Motor otomatik o uyduya dönüyor bilgisayarda farklı birçok programla kullandım.Sonuçta disqc switch anten kablosu ile çalışıyorsa motorunda çalışması gerek diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt