M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
Daha önce yazdım ama kimseden tatmin edici bir yanıt alamadım. Sanırım fazla uçuk sorular sordum. Bu yüzden biraz basitleştireyim.
1- Vestel üretimi Hi-Level 32HL520 model bir televizyon var. Hiç start etmiyor. Öyle bazı arkadaşların dediği gibi ekranda logo falan yok. Yani hiç start yok.
2- Kurtarma yazılımı veya başka sitelerde yayımlanmış full yazılım denen yazılımları denedim. Hiçbir tepki alamadım. Farklı flashlarla ve defalarca denememe rağmen tek bir tık bile ilerleyemedim.
3-Sitenizde bu ürünle ilgili bu durumla karşılaşan bir insanoğlu oldu mu acaba? Full yazılım dene yazılımın içeriğinde şu dosyalar vardı: mb140.bin (18mb), mb140_mboot.bin (611 kb) ve usb_auto_update_G9.txt (1.20 kb)... Bu dosyaları Fat32 formatlanmış bir usb belleğe kopyaladım. Televizyona taktım. Kumandadan da OK tuşuna basılı tutarken fişi taktım. Lamba yanıp sönmeye başladıktan sonra kumandayı bıraktım. Ama uzun zaman (1 saat falan) bırakmama rağmen hiç bir değişiklik olmadı. Bu durumda NandFlash yazılımı zarar görmüş olabilir mi? Eğer öyleyse anakart üzerinden sökerek eprom yazıcım ile ben yazabilir miyim veya bir yerden bulmam mı gerekiyor? Ne yapmalıyım?

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

hi-level3d50d0cf6352515b.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam herkese kolay gelsin.Ci modül kullanıyorum. Digitürk Eutelsat 7c uydusuna geçtiğinden beri d.türk kolay kurulum yapamıyorum. M. Hizmetleri servis derken herkesle görüştüm. Tv için yeni yazılım gerekli olduğunu eski referans istasyonu bilgisinin güncellenmesi gerektiğini söylediler. Cihaz bilgileri bu şekilde. SN:7871503700512 şimdiden ilginize teşekkür ederim.

F370C616-5165-4EF8-B5D1-D46CFE49F5D6.jpg
smart yok dimi bu tv de ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Daha önce yazdım ama kimseden tatmin edici bir yanıt alamadım. Sanırım fazla uçuk sorular sordum. Bu yüzden biraz basitleştireyim.
1- Vestel üretimi Hi-Level 32HL520 model bir televizyon var. Hiç start etmiyor. Öyle bazı arkadaşların dediği gibi ekranda logo falan yok. Yani hiç start yok.
2- Kurtarma yazılımı veya başka sitelerde yayımlanmış full yazılım denen yazılımları denedim. Hiçbir tepki alamadım. Farklı flashlarla ve defalarca denememe rağmen tek bir tık bile ilerleyemedim.
3-Sitenizde bu ürünle ilgili bu durumla karşılaşan bir insanoğlu oldu mu acaba? Full yazılım dene yazılımın içeriğinde şu dosyalar vardı: mb140.bin (18mb), mb140_mboot.bin (611 kb) ve usb_auto_update_G9.txt (1.20 kb)... Bu dosyaları Fat32 formatlanmış bir usb belleğe kopyaladım. Televizyona taktım. Kumandadan da OK tuşuna basılı tutarken fişi taktım. Lamba yanıp sönmeye başladıktan sonra kumandayı bıraktım. Ama uzun zaman (1 saat falan) bırakmama rağmen hiç bir değişiklik olmadı. Bu durumda NandFlash yazılımı zarar görmüş olabilir mi? Eğer öyleyse anakart üzerinden sökerek eprom yazıcım ile ben yazabilir miyim veya bir yerden bulmam mı gerekiyor? Ne yapmalıyım?

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

hi-level3d50d0cf6352515b.jpg
arıza notları videoları ile başlayabilirisniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Konusunda smart olmayan linkine girip titanyum 3.19.11 yükleyebilirsiniz. Normalde sizin menü carbon ama bı sakıncası yoktur. En güncel hali Burdur.

O Çevrimdışı

Ozgur tuğrul

Yeni Üye
6 Nis 2018
15
48
Konusunda smart olmayan linkine girip titanyum 3.19.11 yükleyebilirsiniz. Normalde sizin menü carbon ama bı sakıncası yoktur. En güncel hali Burdur.
Teşekkür ederim yükledim ama malesef orada da dtürk referans istasyonu 11575v30000 eski olan sinyal olmadığı için kurulum yapmamakta.

O Çevrimdışı

Ozgur tuğrul

Yeni Üye
6 Nis 2018
15
48
Manuel çanak ekleyip devam edilmiyor mu?
İlginize Teşekkür ederim. Evet ediliyor ama yine eski frekansı baz alıyor sinyal bulunamadı lnb ayarlarınızı kontrol edin yazıyor. Manuel kanal arama da yapılıyor ama sıralama 1001 gibi başlayıp çok dağınık oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlginize Teşekkür ederim. Evet ediliyor ama yine eski frekansı baz alıyor sinyal bulunamadı lnb ayarlarınızı kontrol edin yazıyor. Manuel kanal arama da yapılıyor ama sıralama 1001 gibi başlayıp çok dağınık oluyor.

Otomatik kanal aramada operatör seçince yine eski eutelsat 7a yı buluyor. Yeni eklediğim 7c uydusunu görmüyor.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

shqiprim

Yeni Üye
22 Nis 2020
13
34
Hello brother. Im Albanian from Macedonia. I need help
I have Smart TV Fuego 32, i think that this Fuego model is Vestel model. This TV was great but now i cant open and play some aplications like Youtube, or if you can help me how to install new aplications like netflix or kodi, i dont know why, maybe it is sofwtare problem or need to upgrade TV. I will send in photo exactly the model of this TV, if it possible for upgrade or something new about this TV.
I hope someone to help me. Thanks
This is my TV model: Fuego Smart TV - Service Menu (Thorium) (V3.7.5h) (MHO) (SVN: 156709) (/0009df/6621.dcf) (D8V) (Sec) (MB96)

Son düzenleme:
yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
I have Smart TV Fuego 32, i think that this Fuego model is Vestel model. This TV was great but now i cant open and play some aplications like Youtube, or if you can help me how to install new aplications like netflix or kodi, i dont know why, maybe it is sofwtare problem or need to upgrade TV. I will send in photo exactly the model of this TV, if it possible for upgrade or something new about this TV.
This is my TV model: Fuego Smart TV - Service Menu (Thorium) (V3.7.5h) (MHO) (SVN: 156709) (/0009df/6621.dcf) (D8V) (Sec) (MB96)

Unfortunately, the current requirements for Youtube, Netflix are beyond the hardware possibilities of the motherboard. So the problem is not solved with any software.

S Çevrimdışı

shqiprim

Yeni Üye
22 Nis 2020
13
34
This is my TV model:

[/ img]

[QUOTE = "yokoono, post: 167125, member: 6137"]
Unfortunately, the current requirements for Youtube, Netflix are beyond the hardware possibilities of the motherboard. So the problem is not solved with any software.
[/ QUOTE]
thanks you for the answer

E Çevrimdışı

Erdal0677

Yeni Üye
1 Nis 2020
1
47
Merhaba hayırlı akşamlar. Yeni ve acemisi olduğum hem forum hemde hi level 49 uhl 650 tvim için yardım istiyorum usbden film vs oynayamadım. Birde performansı nı arttırmak istiyorum pixelens vs gibi uygu yazılım varmı nasıl yüklenir. Yardımınızı bekliyorum teşekkür

IMG_20200422_20465160a6572432cbb19c.jpg

T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
SEG smart tvm var youtube izlenmiyordu acılısta beklıyordu buradakı yazılımla o sorunumu duzelltım ama arkasından baska sorun olustu SSIPTV kullanıyorum ya gec acıyor yada hıc acmıyor kanallar yükleniyor ama izlenmiyor(VLC player Ve telefonumdan izliyorum sorun yok SSIPTV de bı sorun var sanırım Güncellemeden sonra pek verim alamıyorum.çözüm öneriniz varmıdır

IMG_20200418_14241452e0c015efb607fc.jpg
IMG_20200418_14374393a17b5f2b3cad0a.jpg

M Çevrimdışı

megamehmet 

Yeni Üye
17 Nis 2020
34
59
arıza notları videoları ile başlayabilirisniz
Hocam, benzer bir durumla ilgili SEG marka için önerilen mb140 yazılımını yükleyebildim. Açılışta SEG logosu geldi. Herşey çalışıyor. Tek sorun sanıyorum panel versiyonu ile ilgili bir fark... Ekte gönderdiğim resimdeki gibi resimde yanmalar var. Yazılar tam okunmuyor, renkler doğru değil falan. Bu durumda ne yapılabilir?

seg0a572517df8a4f83.jpg

Hocam, benzer bir durumla ilgili SEG marka için önerilen mb140 yazılımını yükleyebildim. Açılışta SEG logosu geldi. Herşey çalışıyor. Tek sorun sanıyorum panel versiyonu ile ilgili bir fark... Ekte gönderdiğim resimdeki gibi resimde yanmalar var. Yazılar tam okunmuyor, renkler doğru değil falan. Bu durumda ne yapılabilir?

seg0a572517df8a4f83.jpg
Menü ekranı da şöyle:

menuec61944f992a9734.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt