Arkadaşlar merhaba Vestel 43ua8900 tv'me mb120 3.26 raphael attım ancak tv çoğu zaman donup resetleniyor. Bana acil Mb120 full yazılım lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar acil yardım
Arkadaşlar merhaba Vestel 43ua8900 tv'me mb120 3.26 raphael attım ancak tv çoğu zaman donup resetleniyor. Bana acil Mb120 full yazılım lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
full yazilimi yüklediniz sorun devam mi ediyor?profili atip denesek
yokoono,2,4,4t olanı da gönderebilir misin zahmet olmazsa? eski hali 2,4,4t diye hatırlıyorum çünkü onu denemek istiyorum.Try V.329r. Ayrıca v.224t var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
denemeye korkuyorum açıkçası fikolojinin söylediklerinden kartı yakma ve hiç açılamama korkusu varfull yazilimi yüklediniz sorun devam mi ediyor?
teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.profiller bu dosyada..
senin satellite de gördüğün farklılık kod gönderdiği hücre mi yoksa okuma yaptığı hücre mi acaba? okuma yaptığı hücre olduğu için de değiştirememiş olabilir misinki?mb95 hassas kart. ben mb95 ile cok deneme yaptim ama baskasini cesaretlendirme konusunda cekingenim
normal sartlarda üst baslikta belirtilen rakam sayisi alt özelliklerin/ seceneklerin sayisini belirtir, bende 8 tane var sizde de 8 var ama sizde A yaziyor bende 8.Bu farklilik belki baska birseyden kaynaklaniyor olabilir ,sadece sizde rakam olmadigi icin aktif olmayabilecegini tahmin ettim ,dogru bilgi de olmayabilir.gördüğün farklılık kod gönderdiği
40PF7070 v.224tyokoono,2,4,4t olanı da gönderebilir misin zahmet olmazsa? eski hali 2,4,4t diye hatırlıyorum çünkü onu denemek istiyorum.
aslında "A" da rakam 8 lik düzende kod gönderiyor olabilirnormal sartlarda üst baslikta belirtilen rakam sayisi alt özelliklerin/ seceneklerin sayisini belirtir, bende 8 tane var sizde de 8 var ama sizde A yaziyor bende 8.Bu farklilik belki baska birseyden kaynaklaniyor olabilir ,sadece sizde rakam olmadigi icin aktif olmayabilecegini tahmin ettim ,dogru bilgi de olmayabilir.
simdiye kadar mevcut aktuel kartlarin hepsinin profillerini inceledim, harf hic görmedim.aslında "A" da rakam 8 lik düzende kod gönderiyor olabilir
yeni profilde kontrol edebilir misin bir hata mı buldum bunda 8 dönmüş olabilirsimdiye kadar mevcut aktuel kartlarin hepsinin profillerini inceledim, harf hic görmedim.
hosbulduk tollbox tan kontrol ettim bahsettiğin yer rakama dönmüş hatam da anten kablosunu profil alırken harici uydu alıcısında unutmuşum yine sinyali alamayınca düzelmedi olarak direk düşünmüştüm ssonra tekrar doğru takıp profil aldım ama sinyal yinede yok malesefZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
224t ye başarılı bir şekilde döndük ancak yine olmadı sanırım voltaj ulaşımı gerçekten problemimiz. Son hali ile profili aldım birşey çıkar mı diye ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yeni profilde kontrol edebilir misin bir hata mı buldum bunda 8 dönmüş olabilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paylastiginiz dosyada türksat yok,yokoono yurtdisinda oldugu icin olabilir.manuel 12380 V 27500 yazip aratirmisiniz224t ye başarılı bir şekilde döndük