M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
gördüğün farklılık kod gönderdiği
normal sartlarda üst baslikta belirtilen rakam sayisi alt özelliklerin/ seceneklerin sayisini belirtir, bende 8 tane var sizde de 8 var ama sizde A yaziyor bende 8.Bu farklilik belki baska birseyden kaynaklaniyor olabilir ,sadece sizde rakam olmadigi icin aktif olmayabilecegini tahmin ettim ,dogru bilgi de olmayabilir.

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
normal sartlarda üst baslikta belirtilen rakam sayisi alt özelliklerin/ seceneklerin sayisini belirtir, bende 8 tane var sizde de 8 var ama sizde A yaziyor bende 8.Bu farklilik belki baska birseyden kaynaklaniyor olabilir ,sadece sizde rakam olmadigi icin aktif olmayabilecegini tahmin ettim ,dogru bilgi de olmayabilir.
aslında "A" da rakam 8 lik düzende kod gönderiyor olabilir

B Çevrimdışı

berkeno

Yeni Üye
11 Nis 2018
5
33
WhatsApp-Image-2020-04-15-at-16.42.31.jpg

Televizyonum yazılım güncellemesi sonrası logo da kalıp birkaç saniye logo gidip geliyor. Lütfen yardım.

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36

224t ye başarılı bir şekilde döndük ancak yine olmadı sanırım voltaj ulaşımı gerçekten problemimiz. Son hali ile profili aldım birşey çıkar mı diye ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

simdiye kadar mevcut aktuel kartlarin hepsinin profillerini inceledim, harf hic görmedim.
yeni profilde kontrol edebilir misin bir hata mı buldum bunda 8 dönmüş olabilir

224t ye başarılı bir şekilde döndük ancak yine olmadı sanırım voltaj ulaşımı gerçekten problemimiz. Son hali ile profili aldım birşey çıkar mı diye ama

yeni profilde kontrol edebilir misin bir hata mı buldum bunda 8 dönmüş olabilir

hosbulduk hosbulduk tollbox tan kontrol ettim bahsettiğin yer rakama dönmüş hatam da anten kablosunu profil alırken harici uydu alıcısında unutmuşum yine sinyali alamayınca düzelmedi olarak direk düşünmüştüm :) ssonra tekrar doğru takıp profil aldım ama sinyal yinede yok malesef

Geri
Üst Alt