M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
hayır. bunu istiyor;
buradaki açıklamalara uyarak televizyonunun profil dosyalarını al. sonrasında upload sitesine ekle ve linki yokoonoya ver.

Hemen halletmeye çalışıyorum teşekkür ederim bilgi için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Google translate:
TV profilini bir çubuğa kaydedin ve buraya gönderin.

doğru yaptım sanırım.

va panel mi bu? nasıl da yansıyor.

aslında perdeler açık komple güneş düştü üstüne :)

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

eskicity

Yeni Üye
14 Şub 2020
17
44
E eskicity, F fikoloji

kolaygelin ustalar fikoloji ustam yardımcı olurmusun
MODEL SMART 40PF7070 40'' LED TV
10084725 1306 300340
SN 7028972 300340
10084725 1306

Bu modelin full yazılımı lazım TV acılıyor logo felan gelmıyor ekran parlıyor oylece siyah ekranda duruyor şimdiden tesekkur ederim hayırlı işler

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Chngnhn

Yeni Üye
14 Nis 2020
1
35
Adem Bey merhaba
Seg marka 32’’ led tv var. 2016 almıştım. Tv hiç birşey yokken kabloyu takıyoruz seg yazısı çıkıyor sonra görüntü gelmiyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor nedendir acaba ? Yardımcı olabilirmisiniz ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
E eskicity, F fikoloji

kolaygelin ustalar fikoloji ustam yardımcı olurmusun
MODEL SMART 40PF7070 40'' LED TV
10084725 1306 300340
SN 7028972 300340
10084725 1306

Bu modelin full yazılımı lazım TV acılıyor logo felan gelmıyor ekran parlıyor oylece siyah ekranda duruyor şimdiden tesekkur ederim hayırlı işler
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Hemen halletmeye çalışıyorum teşekkür ederim bilgi için.

doğru yaptım sanırım.

aslında perdeler açık komple güneş düştü üstüne :)
Değiştirilmiş profil. Umarım çalışır. TV'ye kopyalandı.

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
Değiştirilmiş profil. Umarım çalışır. TV'ye kopyalandı.
Yokoono,

Tesekkur ederim, umarim sorunsuz calisir hemen deneyecegim

hayır. bunu istiyor;
buradaki açıklamalara uyarak televizyonunun profil dosyalarını al. sonrasında upload sitesine ekle ve linki yokoonoya ver.
F fikoloji ustad profilin alınması ilgili konu başlığında geçmekte fakat modifiye edilen profilin tvye yüklenmesinde de aynı usb operationdan mı devam edeceğiz, yoksa yokoono nun yolladıklarını kök yazılım kurulumu gibi mi yapacağız yardımcı olabilir misin lütfen?

Yokoono,

Tesekkur ederim, umarim sorunsuz calisir hemen deneyecegim

F fikoloji ustad profilin alınması ilgili konu başlığında geçmekte fakat modifiye edilen profilin tvye yüklenmesinde de aynı usb operationdan mı devam edeceğiz, yoksa yokoono nun yolladıklarını kök yazılım kurulumu gibi mi yapacağız yardımcı olabilir misin lütfen?
Yeniden biçimlendirilmiş flash belleğe yalnızca yokoono yokoono tarafından modifiye edilmiş dosyaları profile adı ile oluşturduğum klasör içine attım. Sonra profil alma başlığındaki gibi menü 4725 yapıp usboperations a ok dedim, çok kısa bir "lütfen bekleyin" ibaresinden sonra hemen aynı ekrana çıkıyor. Tv yi kapatıp açıyorum hatta fişini de çekiyorum ancak uydu alıcısından hala sinyal alınamıyor gözüküyor. İşlemlerde atladığım bir nokta var mı?

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
Hayir islemler dogru ,yokoono sizin tv profilinizde karasal anteni aktif hale getirmis ama siz uydu kullaniyorsunuz bir etkisi olmaz,uydu ayarlarinizda aktif zaten.Baska modifiye secenegi bu durumda yok.
O halde servisin dedigi gibi kart uzerinde sinyal ile ilgili bir seyi yazilim guncellemesi esnasinda gercekten yaktim demekki sinyal gormuyor hala

Hayir islemler dogru ,yokoono sizin tv profilinizde karasal anteni aktif hale getirmis ama siz uydu kullaniyorsunuz bir etkisi olmaz,uydu ayarlarinizda aktif zaten.Baska modifiye secenegi bu durumda yok.
Yazilim guncellemesi esnasinda oldugu icin iceriginde biseyler oldugunu dusunerek eski versiyona kok yazilim ile donsem faydasi olur mu diye dusunmustum sanirim anladigim kadariyla yapilan modifiye islemi onu gidermek icindi kok yazilim atsam da duzelmez gibi duruyor dogru mu anliyorum

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
ANTENNA işlevini etkinleştirmenin LNB'nin F jakına voltaj beslemesi ile ilgili olduğunu varsaydık.
Diğer uydu ayarları zaten aktifti.

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
Kok yaziliminiz varsa deneyebilirsiniz,eger yaziliminiz varsa ben mb95 profil dosyasi da paylasirim denemede yaparsaniz
Kok yazilimim yok ne yazikki bu konuda da yardimci olabilir misiniz?

ANTENNA işlevini etkinleştirmenin LNB'nin F jakına voltaj beslemesi ile ilgili olduğunu varsaydık.
Diğer uydu ayarları zaten aktifti.
Yazilim guncellemesi esnasinda boyle fiziksel bir hasar verebilir mi giris baglantisina?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt